Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Griffeltavla och griffel

köpa griffeltavla

Griffeltavlor - med en griffeltavla eller griffel produkter får du oändliga möjligheter

Användningsområdet för griffelprodukter är obegränsat. Vi har inte bara griffeltavlor, i vårt sortiment hittar du ett stort utbud av olika griffelprodukter som t ex deliskyltar, griffelställ, bordsgriffel, bordsställ i griffel, griffeltavla och griffelställ. Dessa moderna produkter är tillverkade av hållbara material som gör dem mycket enkla att rengöra. Idag har griffelkritorna ersatts av griffelpennor. Vi har ett stort sortiment av griffelprodukter. 

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

 

 

 

Griffelställ-griffeltavlor-griffel

Upptäck vårt stora sortiment

Utomhustavlor är en vanlig syn utanför restauranger och kan skapa en välkomnande atmosfär för förbipasserande. Griffelskyltar och ramar har ökat i popularitet och vårt sortiment inkluderar griffellaminatskivor som är tåliga och hållbara. Dessa skiljer sig från äldre tavlor som krävde speciella griffelkritor. Till moderna tavlor används griffelpennor, vilket ger en smidig skrivupplevelse och vattentålig text som enkelt kan suddas bort med en rengöringsspray.

 

En mångsidig lösning

Griffeltavlor finns i olika former, så som menytavlor, chalkboards, blackboards, ramar, deligriffel och bordsgriffel. Dessa varierar i storlek och passar olika platser. Små griffeltavlor kan placeras på bord för en lättläst presentation, medan väggmonterade griffeltavlor kan användas för att påminna förbipasserande om närvaron. Menytavlor är utformade specifikt för att visa matutbudet och kan kompletteras med griffelgatupratare för att visa kvällens specialerbjudanden. Griffeltavla kan användas på staffli för att exponera blackboards på andra platser än väggarna. Om du har bordspratare rekommenderar vi en liten stående griffeltavla på varje bord med ditt önskade budskap. Det ger en charmig touch med handskrivna meddelanden på dessa.

Använd många av våra produkter både inomhus och utomhus

Bordsgriffel, deliskyltar och griffeltavlor för menyändamål kan användas både inomhus och utomhus, till exempel på en utomhusservering. Det finns många möjligheter att använda olika typer av stående tavlor på olika ytor, beroende på vad du önskar förmedla. Du kan till och med köpa en väggmonterad griffeltavla och tavlor för barn, men vi fokuserar främst vår försäljning till den offentliga sektorn och erbjuder produkter av hög kvalitet. Självklart kan du även använda olika typer av små griffeltavlor om du har en butik eller något annat företag och vill locka kunder genom att skriva och visa olika erbjudanden.

 

 

Griffeltavlor-stort sortiment av olika griffel

 

 

Kreativa möjligheter med folie och färg av griffel

En väggmonterad griffeltavla är både estetiskt tilltalande och praktisk då du kan enkelt ändra budskap och erbjudanden efter behov. Dessa griffeltavlor kan användas både inomhus och utomhus. Svarta tavlor är även populära i hemmet, speciellt i köket där man kan skriva vad man ska handla, en påminnelse eller ett litet budskap. De ger en modern och hemtrevlig känsla. På restauranger, pubar och caféer kan de användas för att skriva olika meddelanden, priser, erbjudanden eller menyval med griffelpennor. Griffelfolie är en självhäftande produkt med matt griffelstil som kan appliceras på olika ytor för kreativa ändamål. Griffelfärg kan användas för att skapa en egen fondvägg i hemmet och ger dig möjlighet att skriva med griffelpenna. Rengöring av ytan är enkel med vårt rengöringsmedel.

 

Griffelställ - griffeltavlor - griffel

 

Produkter för restauranger, caféer och skolor

Vi erbjuder även griffeltavlor och griffelställ som passar restauranger, skolmatsalar och kaféer. Dessa tavlor kan placeras på bord eller monteras på väggen medan gatupratare kan användas utanför butiker för att locka kunder. Små griffeltavlor ger flexibilitet och kan kompletteras med små tillägg för att informera om menyändringar eller hälsningar till gästerna på buffén. Vårt sortiment av griffeltavlor och griffel produkter med tillbehör passar olika ändamål och platser. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor om våra produkter. 

 

Vattentåliga griffelpennor för hållbarhet och synlighet

Våra moderna griffeltavlor är av laminat och vi rekommenderar därför våra griffelpennor för längre hållbarhet och ett snyggt och proffsigt resultat. Ska du ha din griffel utomhus rekommenderar vi rekommenderas våra Griffelpennor Outdoor som är speciellt anpassade för att använda vid utomhusbruk. Rengöring av griffeltavlor är dessutom enklare nu med vattentåliga griffelpennor. Använder du griffelpennor för inomhusbruk räcker det oftast med en fuktig trasa och när du använder griffelpennor för utomhusbruk är det bäst att använda vår rengöringsspray för griffel.

 

 

 

Moms visas:
Produkter