Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fristående cykelställ & cykelparkeringar

Fristående cykelställ och cykelparkeringar

Fristående cykelställ - Praktisk lösning för cykelförvaring

Behöver du något att ställa cyklarna i så är ett fristående cykelställ en enkel lösning att förvara dem på. Många av våra modeller på entreprodukter.se går dessutom att förankra i marken så cyklarna står stadigt i stället. 

 

Dessutom fördröjer detta impulsiva stölder av cyklarna då både cykelställ och cykel sitter väl förankrat i marken. Det vanligaste sättet att förvara cyklar efter att de står mot husväggen eller ligger på marken är det fristående cykelstället. Dessa cykelställ är våra mest sålda cykelställ och är en snabb, enkel och billig lösning på att snyggt förvara cyklarna på.

 

Då de fristående cykelställen finns i olika storlekar så kan de med fördel placeras på de flesta ytor. Oavsett om placering sker på asfalt, gräs eller grus så är detta inga problem att förvara cyklarna på. Du kan med fördel även använda våra ställ i kallförråd och garage. Behöver du sedan utrymmet för andra ändamål flyttar du enkelt cykelstället till en annan provisorisk plats du anser passa.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

Hur kan jag parkera i ett fristående cykelställ?

Vi har cykelställ med plats upp till 16 cyklar. Behöver du mer plats? Inga problem. De flesta av våra fristående cykelställ är förlängningsbara och kan byggas vidare så långt du behöver.

 

Titta gärna på vårt modulbyggda cykelställ med snedvridna hjulhållare. I fristående cykelställ kan du placera cykeln åt höger eller vänster och du kan bygga ihop modulerna precis som du vill ha det. Du kan även nyttja dessa cykelställsmoduler i hörn i cykelförråd eller garage som annars kan vara svåra att utnyttja.

 

Driver du affärsverksamhet? Då tycker vi att du skall titta lite närmare på vår gatupratare som dessutom är ett fristående cykelställ för 4 cyklar. På dessa gatupratare erbjuder vi möjligheten att sätta din logotyp, budskap eller annat tryck du vill ha. Dessa gatupratare uppskattas av både kunder som innehavare då det blir snyggt och prydligt utanför entrén.

 

Vill du inte ha cykelstället fristående så kan du på många av våra modeller förankra cykelställen i marken. Detta är en klar fördel om placeringen är på exempelvis en skola, bostadsrättsföreningar eller annan offentlig miljö. Då står cykelstället stadigt på sin plats och flyttas inte lika lätt. Använd jordankare eller markspik så sitter cykelstället stabilt på sin plats. Vet du att stället kommer att användas väldigt frekvent kan du i vissa fall behöva gjuta fundament i marken. Då blir installationen stabil och säker.

 

Fristående cykelställ för MTB

Behöver du cykelställ för mountainbike cyklar? Detta finns såklart i vårt breda sortiment av fristående cykelställ för MTB.De används flitigt på Bikeparker, kommunala skateparker och andra ställen där möjligheten att cykla downhill och andra akrobatiska aktiviteter finns. Cykelställen blir ett perfekt komplement nere i backen när cyklisterna behöver återhämta sig efter en tur i terrängen.

 

Vet du redan nu att däcken känns ovanligt breda? De flesta cykelställ klarar av mountainbikes med undantag MTB med väldigt breda däck. I de fall du behöver låsa MTB med breda däck så är en cykelpollare vårt förslag. Dessa finns i många utföranden och fungerar utmärkt som komplement till våra fristående cykelställ.

 

Vad kostar fristående cykelställ?

Många av våra modeller av ställ tillverkar vi i egen regi och är det några fristående cykelställ vi rekommenderar så är det cykelställ 200, 400 och 500. Dessa finns både med enkelsidiga eller dubbelsidiga hjulhållare så du smidigt kan parkera cykeln från båda sidor. Priset på dessa populära cykelställ börjar på cirka 1200 kronor och stiger sedan beroende på hur många cyklar du vill få plats med. Även på dessa modeller finns möjligheten att förlänga till det antal cykelparkeringar du behöver. Tillsammans med tillhörande tillbehör så är detta våra mest sålda cykelställ som är fristående. Leveransen lämnar vårt lager vanligtvis samma dag du lägger din order. Så redan efter 3-4 vardagar kan du parkera cykeln på ditt fristående cykelställ. Funderar du över något kring sortimentet vi har på fristående cykelställ som är fristående så tveka inte att kontakta oss. Vår kunniga personal hjälper dig under hela resan med att hitta rätt cykelställ för dina behov.

Moms visas:
Produkter