Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fastighetsbox inomhus

Fastighetsbox inomhus

Fastighetsbox inomhus - postboxar för inomhusbruk

Upptäck våra "fastighetsbox inomhus" för trapphus i BRF och hyresfastigheter. Fastighetsbox "Svenskboxen" är den perfekta lösningen för en effektiv och säker posthantering och är också vår storsäljare. Vi har flera olika modeller och storlekar för att det ska passa dina behov.

 

Med våra högkvalitativa fastighetsboxar kan du organisera och hantera posten på ett smidigt sätt vilket gör det bekvämt för både boende och brevbärare. Det kan vara en utmaning att veta vilken box man ska använda när det kommer till vilken modell man ska välja och hur de ska placeras. Vi på entreprodukter.se hjälper er gärna att svara på frågor och guidar er till rätt beslut. 

Säker och pålitlig posthantering

Säkerheten är av största vikt när det gäller posthantering. Våra fastighetsboxar är konstruerade för att hålla posten trygg och skyddad. Varje box har sitt eget lås, vilket ger boende och personal en trygg känsla när de använder Svenskboxen. Ge dina boende en pålitlig och säker posthantering med våra fastighetsboxar inomhus.

 

Digitala fastighetsboxar med RFID

Fastighetsboxen i liggande utförande är i sitt standardutförande analog, men den är självklart förberedd för att enkelt kunna kopplas samman med ett passersystem. Om du söker digitala fastighetsboxar utan krav på komplicerad kabeldragning eller passersystem, erbjuder vi Elektroniskt lås för fastighetsboxar med RFID-teknik. Detta batterilås kan enkelt öppnas med en tag och ger dig moderna funktioner för en smidigare posthantering. För ytterligare information om våra digitala låsalternativ, se vårt sortiment av tillbehör till Stående fastighetsbox.

Moms visas:
Produkter