Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Snäppramar & affischramar A6

Liten snäppram för A6

Visa och skydda dina A6-dokument med våra snäppramar och affischramar

Vår affischram i A6 används ofta för att skapa skapa kompakta och iögonfallande marknadsföringsmaterial. A6 är en standardstorlek för tryckt material, närmare bestämt 105 × 148 millimeter. Denna storlek är särskilt lämplig för mindre budskap eller kampanjer där man vill fånga mottagarens uppmärksamhet på ett snabbt och effektivt sätt.

 

A6-ramar används vanligtvis för att förmedla kärnbudskap eller korta meddelanden. Det kan vara reklamkampanjer, rabatterbjudanden, pris, dagens, kvällens drink, evenemangsinformation eller snabba marknadsföringskampanjer. Genom att använda en A6-ram begränsas utrymmet och du får möjlighet att förmedla snabba, korta budskap. Våra affischramar i A6 storlek är också populära att använda som fotoramar i hemmet eller på kontoret.

 

 

Enkelt och bekvämt med snäppram A6

Att använda en snäppram i A6 storlek är det perfekta sättet att visa och skydda din reklam på ett enkelt och stilrent sätt. Denna lilla, men, praktiska snäppram är idealisk för att användas i butiker, kontor, restauranger, mässor och andra platser där du behöver visa information eller annonser, foton och bilder på ett professionellt sätt. Med vår Snäppram A6 kan du enkelt byta ut ditt budskap snabbt och enkelt och samtidigt få en snygg och ren presentation varje gång. Vi har även magnetramar, informationsramar och akrylblock för A6. 


Vår Snäppram A6 är utformad för att vara enkel att använda. Den har en praktiskt snäppmekanism som gör det enkelt att öppna och stänga ramen för att byta ut dina dokument. Du behöver inte använda verktyg eller extra utrustning för att uppdatera innehållet i ramen. Det är ett snabbt och bekvämt sätt att visa och uppdatera information när det behövs.

 

Magnetramar A6 - affischramar med magnetisk förslutning

En populär och flexibel lösning är självhäftande inforamar - magnetramar i A6 mått. Dessa ramar har häftmaterial på baksidan, liknande post-it-lappar, vilket möjliggör enkel omplacering utan att behöva använda väggfästen. De är perfekta för ytor som fönster, metallväggar eller dörrar och är särskilt användbara där borrning inte är önskvärd, som i hissar med känslig elektronik. Byt ut ditt innehåll smidigt och snabbt med dessa stilrena ramar. Perfekt för dagligvaruhandeln, kontoret, köket eller verkstaden.

 

Utforska vårt breda urval av magnetramar, från det mindre A6-formatet till det större 70x100cm-formatet. Oavsett om du vill visa en liten annons eller en stor kampanj, har vi den perfekta ramen för dig. Med dess magnetiska förslutning och självhäftande baksida fäster den på alla släta ytor, inklusive glas och kylskåp.

 

Akrylblock A6 - en exklusiv hållare

Detta exklusiva akrylblock i A6-format har en genomskinlig hållare i klart plexiglas och kraftiga magneter för en säker och elegant display. Med enkelt byte av innehåll och kraftiga magneter är detta akrylblock perfekt för logotyper, prisinformation eller som ett exklusivt fotoställ.

Moms visas:
Produkter