Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Akrylställ A65 - Organisera och visa upp med stilren elegans

Små smidiga akrylställ i A65

Skapa Uppmärksamhet med Akrylställ A65 - Hög Kvalitet och Stil

Skapa uppmärksamhet och lyft fram ditt budskap med våra Akrylställ A65. Tillverkade av transparent plexiglas av högsta kvalitet med en högblank finish, garanterar de maximal synlighet till ditt kontor, butik eller evenemang utan att ta fokus ifrån ditt material. Utforska fördelarna med våra högkvalitativa akrylställ A65 och skapa en stilfull och organiserad presentation idag.

 

Med sin långsmala design är de perfekta för lite mindre menyer, dryckeslistor eller ett erbjudande på bordet. Våra Akrylställ A65 är idealiska för företag, butiker, restauranger, och alla som vill göra sin reklam synlig på ett prisvärt och stilfullt sätt.

 

 

 

 

Flexibel placering och enkel installation

Våra akrylställ är enkla att installera och kan placeras på olika platser. Du kan använda dem på diskar, hyllor eller bord för att smidigt visa upp ditt material på ett överskådligt sätt. Oavsett om det är i receptionen, vid informationsdisken eller på mässor och evenemang, är våra akrylställ perfekta för att marknadsföra dina produkter eller tjänster med stil och elegans.

 

A65-format ger extra höjd på materialet, vilket gör att du kan inkludera viktig information på dina trycksaker. Oavsett om det är broschyrer, vykort, menyer eller reklamblad, så ger våra ställ din design den exponering den förtjänar. Med olika alternativ inklusive bord- och väggställ, samt olika fackstorlekar, kan du enkelt hitta den perfekta displaylösningen för ditt budskap. Kontakta oss för offert vid större mängder, och vi kommer att anpassa oss till dina behov.

Moms visas:
Produkter