Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bänkbord - parkmöbler på allmän plats

​​Trädgårdsmöbler och bänkbord

Bänkbord - ett perfekt picknickbord

Ett bänkbord eller ett picknickbord som det också kallas är en smidig allt-i-ett lösning för att erbjuda en komplett sittgrupp bestående av parkbänk och parkbord. En lösning som passar på campingplatsen, förskolan, utanför glasskiosken eller varför inte hemma på tomten. Våra bänkbord finns i många olika modeller - rektangulära och fyrkantiga, och i olika storlekar och träslag. Givetvis har vi även picknickbord som är tillgänglighetsanpassade så att man kan köra intill med en rullstol.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

Bänkbord - en perfekt utemöbel för picknick

Att erbjuda en praktisk och komplett fikabordslösning för gäster eller medlemmar I din bostadsrättsförening har aldrig varit enklare. Bänkbord, även kända som picknickbord, utgör den ultimata möbeln för att skapa en inbjudande och bekväm atmosfär för fikastunder eller måltider utomhus. Dessa bänkbord kombinerar ett parkbord med två sittbänkar I ett enda funktionellt stycke, vilket gör dem till en mycket praktisk och platsbesparande lösning.

 

För BRF - en smidig möbel för utomhusmiljön

För bostadsrättsföreningar som hanterar utemiljön är bänkborden ett utmärkt val. Deras inbjudande design skapar en trevlig atmosfär som lockar människor att sätta sig ner för att njuta av en stunds avkoppling. Många kioskägare och företag föredrar bänkborden eftersom de kan enkelt säkras med en kedja eller liknande för att förhindra oönskad flytt eller stöld. För bostadsrättsföreningar som funderar över hur de kan förbättra sin utemiljö och skapa ökad trivsel och gemenskap på gården, är bänkborden ett utmärkt val. Genom att planera noggrant I samråd med de boende och deras önskemål, kan man skapa en trivsam utomhusmiljö som inbjuder till möten mellan generationer och vänner. Så om du är en del av en BRF och överväger att förnya din utemiljö, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Våra kunniga medarbetare hjälper dig med planeringen och kan ge dig en skräddarsydd offert för ditt projekt.

 

För lekplatser - en perfekt plats för fikapausen

Lekplatser är en annan plats där bänkborden utmärker sig. För föräldrar och vårdnadshavare som följer med sina barn till lekplatser, erbjuder dessa bord en perfekt plats att sitta och koppla av medan barnen leker. Efter leken kan barnen slå sig ner på sittbänkarna och njuta av en god fika innan de återgår till leken. Dessa picknickbord skapar en underbar möjlighet för social interaktion och samvaro.

 

Bänkbord för offentliga utomhusmiljöer - ökad trivsel och gemenskap

Att skapa genomtänkta offentliga miljöer på allmänna platser som gator och torg har en direkt inverkan på människors välbefinnande. Bänkborden passar perfekt utanför kiosker elleren  korvmoj eftersom de erbjuder både en snabb plats att äta och möjligheten till långa och trevliga stunder med vänner. För att hålla dessa utomhusmiljöer rena och fräscha erbjuder vi även soptunnor som är utformade för att klara det svenska vintervädret. Vi hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar, restauranger, caféer, butiker och andra verksamheter som vill skapa gemensamma utomhusplatser där människor kan trivas och umgås. Kontakta oss på entreprodukter.se om du vill veta mer.

 

Utomhusprodukter

Vi har stora mängder produkter redo att skickas med snabb leverans. Du kan enkelt göra din beställning direkt via vår webbshop online eller kontakta oss för att få en offert. Vi finns alltid tillgängliga för dig som är intresserad av att köpa bänkbord och picknickbord till förmånliga priser. Gör din utemiljö till en plats där människor trivs och umgås genom att välja våra praktiska och snygga bänkbord. Vi har även papperskorgar, grillar, lekplatsutrustning och andra produkter som passar i utemiljön

Moms visas:
Produkter