Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bordsställ av griffel

Bordsställ - griffel för bord

Bordsställ - stort utbud av griffelställ för bord

Letar du efter en fin skylt för ditt barbord, bord på restaurangen eller i receptionen? Då har vi det perfekta alternativet för dig - Bordsställ i griffel! Med sina handskrivna griffelskyltar ger de en personlig touch och en varm välkomnande känsla.

 

Våra griffeltavlor för bord är både enkla och stilrena, och de erbjuder en praktisk lösning för att presentera information på ett snyggt, välkomnande, personligt och professionellt sätt.

 

 

 

magnetplast till gatupratare och trottoarskyltar

Bordsställ - Billiga och högkvalitativa griffeltavlor och bordsgriffel!

Vi har inte bara Vi erbjuder ett brett sortiment av griffelställ och bordsgriffel av hög kvalitet till förmånliga priser. Oavsett vilken variant eller modell du letar efter, har vi något som passar dina behov. Våra griffelskyltar för tre flaskor är perfekta för att markera olika sorters vin, som rött, vitt och rosé, eller för att ange olika vätskor som vinäger, soja och olivolja. Detta är en elegant och stilfull metod för att presentera vinflaskor eller flytande produkter på lunch- och à la carte-menyer. Vi erbjuder även små griffelskyltar som kan placeras på kanten av korgar med bröd, frukt, dagens lunch eller buffé.

 

Presentera dina erbjudanden med en personlig touch!

Det är alltid uppskattat av besökare och kunder att få en personlig känsla när de sätter sig vid bordet på restaurangen. En snygg och stilren bordsmeny med enkel och varm hälsning ger inte bara ett modernt och trendigt intryck, utan visar också att restaurangen erbjuder en personlig och unik kundservice. Våra bordsgriffeltavlor erbjuder en svart griffelyta där du kan skriva en trevlig hälsning.

bordsmeny-griffeltavlor

Stort sortiment av griffelprodukter

Vi är stolta över vårt breda utbud av fina bordstavlor och griffeltavlor. Här hittar du bland annat små griffelskyltar i miniformat med små stafflik, perfekta för att placera bredvid tallrikar eller i små utrymmen. Vi erbjuder även små skyltar som liknar gatupratare i miniatyr. Om du behöver en lösning där du kan visa upp dina erbjudanden och samtidigt ha plats för bestick och kryddor, rekommenderar vi våra bordsmenyer som har utrymme för din ordinarie matmeny samt ett extra utrymme för tillfälliga erbjudanden.

 

För att skapa tydliga och djupa texter på griffelytan rekommenderar vi våra griffelpennor. De ger en klarare och mer framträdande text jämfört med traditionella griffelkritor. När det är dags att ändra ditt erbjudande är det enkelt att ta bort det med hjälp av våra rengöringsprodukter, såsom rengöringsspray och tvättsvamp, som är speciellt utformade för griffelprodukter.

 

Välkommen till vårt stora sortiment av griffelställ och tillbehör för bord! Vi är säkra på att du kommer att hitta det perfekta alternativet för att skapa en välkomnande och informativ atmosfär på din restaurang, café eller annan plats där du vill marknadsföra dina erbjudanden. Kontakta oss idag för att få mer information och göra din beställning!

 

Moms visas:
Produkter