Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vitrinskåp - Glasskåp för display

köpa skyltskåp - vitrinskåp & glasskåp

Vitrinskåp & glasskåp med LED belysning och lås för display

Skapa en imponerande exponering med vår låsbara glasmonter med LED-belysning! Våra vitrinskåp och glasskåp är designade för att erbjuda både säker förvaring och vacker presentation av dina favoritobjekt. Med sina transparenta glaspaneler av härdat glas, lås och stilfulla detaljer blir våra låsbara skåp en imponerande inredningsdetalj. Dina föremål blir inte bara dammfria utan skyddas också från oavsiktliga skador och potentiell stöld.

 

En glasmonter används ofta av våra kunder för att visa upp exklusiva produkter som klockor, smycken, teknik och elektronik men är också väldigt vanlig på idrottsklubbar för att visa upp pokaler, priser och medaljer. 
De flesta av våra glasmontrar levereras färdigmonterade för att du ska kunna börja använda dem direkt.

 

 

 

 

 

glasmontrar i högsta kvalitet

Skyltskåp med elegant finish

Våra vitrinskåp och glasskåp är tillverkade med omsorg om detaljer och erbjuder en elegant design som kompletterar olika inredningsstilar. Med noggrant utvalda material och en smakfull finish ger våra skåp ett stilfullt intryck utan att ta för mycket fokus från dina produkter eller prydnader. De stilfulla detaljerna, som handtag och förgyllda kanter, gör våra skåp till en riktig prydnad.

 

Transparent glasmonter

Genom de transparenta glaspanelerna ger våra vitrinskåp och glasskåp en perfekt synlighet för dina föremål. Oavsett om det är antika föremål, smycken, teknik, eller andra dyra och värdefulla produkter kan du med våra låsbara skåp visa upp produkter, pokaler och prydnader på ett stilfullt sätt samtidigt som de skyddas mot damm och oönskade beröringar. 

 

Säker förvaring i våra glasskåp med lås

Vi prioriterar säkerheten för dina värdefulla objekt. Våra vitrinskåp och glasskåp är konstruerade med fokus på stabilitet och hållbarhet. De robusta materialen och de säkra låssystemen ser till att dina föremål förvaras tryggt och skyddas mot eventuella skador eller stölder. 

Vitrinskåp med lås för exponering av produkter

Låsbara glasskåp är ett klokt val för mer värdefulla produkter. Detta minskar risken för stöld och svinn, vilket sparar butiken från onödiga kostnader och förluster.

 

Tillbehör för maximal exponering av produkter

För att du ska få den bästa exponeringen av dina produkter har vi olika sorters tillbehör så att du kan skapa en snygg och levande exponering. I vårt sortiment hittar du akrylhyllor, piedestaler, akryllådor och och hyllset som gör att du kan skapa en unik presentation.

 

Olika varianter för olika behov

Vi erbjuder olika varianter av glasvitriner, inklusive modeller för golv, vägg och bord. Skyltskåpen i glas kommer i olika höjder och vissa inkluderar förvaringsutrymmen för att möta dina specifika behov. Så oavsett om du söker en showcase eller en större glasmonter så har vi ett brett sortiment av olika glasskåp.

 

Skapa intryck med glasmontrar

Låsbara glasskåp är ett klokt val för mer värdefulla produkter. Detta minskar risken för stöld och svinn, vilket sparar din butik från onödiga kostnader och förluster. Oavsett om du vill framhäva dina utmärkelser, produkter eller konstverk, är våra glasskåp det perfekta valet för att skapa intryck och locka till sig nyfikenhet och uppmärksamhet. Med lås, belysning och högsta kvalitet av härdat säkerhetsglas, är våra skåp en investering i både design och funktionalitet.

 

Moms visas:
Produkter