Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Akrylställ för broschyrer och flyers

köpa akrylställ

Exklusiva Akrylställ av högsta kvalitet - Entreprodukter

Upptäck vårt imponerande sortiment av akrylställ för foldrar. Med fokus på överlägsen kvalitet och en omfattande lagerhållning är vi det självklara valet för ställ för broschyrer. Beställ idag och ge dina foldrar den perfekta presentationen!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Färg
Rensa

Akrylställ online

Akrylställ - Plexiställ

Säkerställ synlighet och kvalitet med våra exklusiva akrylställ och plexiställ

Letar du efter högkvalitativa akrylställ och plexiställ för att exponera dina broschyrer, foldrar och flyers? Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss hittar du formgjutna plexiställ av bästa kvalitet, vilket innebär att de inte är enkelt hoplimmade plexiskivor med expoxy. Våra ställ är gjutna i ett stycke, vilket garanterar oslagbar kvalitet och hållbarhet.

 

Vårt mål är att erbjuda ett heltäckande sortiment till marknadens lägsta priser. Dessutom lagerför vi hela vårt sortiment på plats i Vänersborg, vilket innebär att vi kan leverera broschyrställen inom 24 timmar, oftast samma dag som beställningen kommer in till oss.

 

akrylställ

Akrylställ och plexiställ för bordsplacering - Den perfekta lösningen för dina trycksaker

Våra transparenta akrylställ är mycket populära för bordsplacering och används ofta för att ge trycksakerna fullt fokus utan att något skymmer dem. Vi rekommenderar akrylställ på grund av deras stilrena utseende, prisvärdhet och mångsidighet när det gäller att exponera flygbladens budskap. Restauranger och caféer har varit stora kunder hos oss, särskilt när det gäller menyhållare och olika typer av ställ för erbjudanden.

 

En av våra bästsäljande produkter är akrylställ med trähållare, perfekta för att exponera broschyrer. Våra modeller har också möjlighet att visa visitkort i medföljande visitkortshållare. Förutom enkel- och flerfacksexponering erbjuder vi olika färger på akrylställen, med svart och vitt som de vanligaste. I vårt sortiment finns även visitkortshållare och visitkortsfack för montering på väggen.

 

akrylställ

Ge dina trycksaker extra exponering med akrylställ för golv

Som tillverkare och grossist kan vi erbjuda akrylställ för golv i olika modeller. Vi har enkel- och multidisplayställ, där du kan visa upp ett eller flera trycksaker eller ha plats för ett större antal flygblad i samma ställ. Golvställ i akryl är mycket vanliga inom mäss- och expo-event, och många av våra modeller kan enkelt fällas ihop och transporteras i särskilda väskor.

akrylställ

Maximera exponeringen med akrylställ och plexiställ för vägg

Akrylfack för vägg är en smart och platsbesparande lösning för att exponera trycksaker. De monteras på väggar eller stolpar och tar inte upp golv- eller bordsyta. Våra ställ är så flexibla att de till och med kan kombineras och anpassas efter din specifika plats och behov. Vi erbjuder även självhäftande akrylfickor för väggmontering, vilket gör det ännu enklare att exponera dina trycksaker.

 

Akrylställ och plexiställ i färgad akryl

Akrylställ i vit akryl samt svarta akrylställ är en riktigt stilren och snygg produkt vilket gör att man verkligen sticker ut med en verklig premiumprodukt. Att placera sin trycksak i ett vitt akrylställ gör helt plötsligt underverk med exponering av sina trycksaker Vår serie av europatillverkade färgade broschyrställ i plexi är vanligt förekommande där man är ute efter en nischad profilering för sina trycksaker.

 

Akrylblock är vår mest exklusiva plexiprodukt

Akrylblock med magneter är en riktigt premiumprodukt och lämpar sig till designbutiken eller företaget som säljer produkter av exklusiva märken. Våra akrylblock är en genomskinlig hållare av klar akryl där man enkelt kan sätta in ett papper eller trycksak mellan de kraftiga akrylblocken. Akrylblockens två halvor är försedda med kraftiga och snygga magneter för att på ett säkert sätt hålla ihop halvorna till en kraftig akryldisplay.

 

Akrylskylt och dörrskyltar i akryl med distanser

En stilfull och snygg akrylskylt med distanser som ofta används utanför kontor där man enkelt kan sätta upp en trycksak med namn på den som har kontoret samt övriga kontaktuppgifter. Dörrskyltarna säljs ofta till större företag samt till kommunala verksamheter där tydliga kontaktuppgifter behöver synas utanför den hårt arbetande kommunanställdes kontor. Distansskyltarna finns såklart i flera olika storlekar.

 

Utöver akrylställ och plexiställ har vi även akrylblock och akrylskyltar med distanser. Dessa produkter passar utmärkt för offentlig miljö och ger dina budskap en stilren och professionell framtoning. Vi erbjuder även tryck av posters och affischer till förmånliga priser. Om du är intresserad av att köpa akrylblock online eller har några andra frågor, tveka inte att kontakta oss. Vårt dedikerade team hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för dina behov.

 

Produkter
    Filter