Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Parkmöbler för barn

Parkmöbler för barn på dagis och förskola

Leklust med våra parkmöbler för barn

Med våra robusta parkmöbler av högsta kvalitet kan ni skapa en inspirerande miljö för att generera leklust, lekglädje och socialt umgänge för de mindre barnen. Vi har ett stort sortiment av rejäla parkmöbler för barn från de främsta tillverkarna i Europa. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

Optimera utomhusmiljön med våra parkmöbler för barn

Under flertalet år har vi försett förskolor, dagis, lekplatser och andra barnvänliga platser med robusta och högkvalitativa parkmöbler och picknickbord. Vi strävar efter att inte bara möta vuxnas behov utan också att erbjuda lämpliga möbler som skapar en inspirerande miljö för de små, fylld med leklust och glädje.

 

Mångsidiga och lekfulla möbler

Parkbänkar, picknickbord, parksoffor, lekbord och utomhusbänkar för barn är inte bara mindre varianter av vuxenmöbler. De är noggrant utformade med lämpliga dimensioner och lekfulla färger för att passa små människor. Varje möbel har beräknade höjder och avstånd, skapade för att perfekt anpassas till barns behov.

 

Användbara och uppskattade på förskolor och dagis

Våra parkmöbler för barn blir snabbt favoriter på förskolor och dagis, flitigt använda för pyssel, vattenlek, fika och ritande. I en tid där stillasittande inomhusaktiviteter blir vanligare, blir det allt viktigare att skapa möjligheter för barn att vistas utomhus. En kreativ utomhusmiljö med lekplatser och tillbehör främjar barnens kreativitet och lockar dem att spendera sin energi utomhus, I den friska luften.

 

Perfekt för innergårdar och bostadsrättsföreningar

För innergårdar I bostadsrättsföreningar är våra parkmöbler för barn den perfekta kompletteringen. Skapa en samlingsplats för alla boende med möbler för både stora och små. Oavsett om det är intill möbler för vuxna, grillplatser eller lekplatser, är parkbänkar, soffor och picknickbord för barn den idealiska lösningen.

 

Färgglada eller neutrala - ett sortiment för alla behov

Vårt stora utbud av parkmöbler för barn inkluderar lekfulla färger och neutrala alternativ. Anpassa möblerna efter din önskade miljö. Färgglada möbler intill lekplatsen eller neutrala möbler intill vuxenmöbler – valet är ditt.

 

Vår expertis för din utomhusmiljö

Vi erbjuder inte bara ett brett sortiment av parkmöbler för barn, utan också vår kunskap för att skapa en genomtänkt utomhusmiljö där människor trivs. Kontakta oss för att få hjälp att välja rätt möbler ute, skapa den perfekta utomhusmiljön och gör varje plats till en trivsam plats för både stora och små.

Produkter