Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Inkluderande Produkter

Inkluderande-produkter--tillgänglighetsanpassade

Inkluderande produkter - så att alla kan vara med

Våra inkluderande produkter är utformade för att ta hänsyn till olika behov och förbättra tillgängligheten för personer med olika förmågor, kroppstyper och livsstilar. Vi strävar efter att skapa en inkluderande miljö där varje kund kan hitta tillgänglighetsanpassade produkter. Vi är stolta över att erbjuda en uppsättning produkter som syftar till att främja delaktighet och glädje i offentliga miljöer och på lekplatser. 

 

 

 

Tillgänglighet för alla

Vårt främsta mål är att göra offentliga platser tillgängliga för människor i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. Med våra inkluderande produkter kan alla delta och njuta av utomhuslek och aktiviteter. För barn och vuxna med olika funktionsvariationer är möjligheten att delta i lek och aktiviteter avgörande för deras fysiska och känslomässiga välmående. Inkluderande produkter för offentliga miljöer, som lekplatser och parker, har blivit en kärnkomponent för att skapa en plats där alla kan vara med och njuta av utomhusaktiviteter.

 

Skapa en mer inkluderande och tillgänglig utomhusmiljö. Vårt sortiment av inkluderande produkter är utformat med tanke på att möta behoven hos personer med olika funktionsvariationer. Oavsett om det handlar om fysiska utmaningar eller andra behov, är det vår ambition att erbjuda en inkluderande lekplatsutrustning som kan användas av alla. Tillgänglighetsanpassade produkter möjliggör inkludering av människor med olika åldrar och funktionsvariationer. Genom att använda sådana produkter säkerställer vi att alla, oavsett fysiska eller kognitiva begränsningar, kan delta och njuta av samma möjligheter.


Vårt sortiment av inkluderande produkter sträcker sig över ett brett spektrum. Här hittar du allt från parkmöbler, dekorativa pollare med färgkontrast till fallskyddsplattor i olika storlekar. Vi erbjuder ett brett utbud av utomhusprodukter som bänkbord, bordtennisbord, och picknickbord som är utformade med tanke på tillgänglighet. För de som älskar musik och rytm, har vi ett sortiment av ljudlek - utomhusinstrument som congas, djembes, och marimba.

Moms visas:
Produkter