Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bokstavstavla - filttavla med bokstäver

Bokstavstavla-variotexttavla

Bokstavstavla och filttavla med bokstäver

Upptäck vårt breda sortiment av tavlor med äkta filt och bokstäver i olika storlekar. Våra bokstavstavlor passar perfekt vid bardisken, i caféer, restauranger och fik, och skapar en hemtrevlig atmosfär. Med deras klassiska och retro design blir de en dekorativ detalj i rum och offentliga miljöer. På dessa exklusiva texttavlor kan du enkelt byta ut texter, priser och erbjudanden utan att slita på filten.

 

OBS! Våra bokstavstavlor är proffstavlor av hög kvalitet och ska inte jämföras med billiga tavlor för hemmabruk.  Vi erbjuder ett urval av tavlor, inklusive Variotext-tavlor, retro bokstavstavlor och bokstavstavlor för menyändringar.

 

 

tavlor med bokstäver retro

 

Variatexttavlor - en bokstavstavla för bokstäver

Även kända som retro bokstavstavlor eller menytavlor med vita bokstäver och var mycket populära förr i tiden innan man kunde skapa snygga affischer direkt på plats. Våra retrotavlor har en 18 mm bred ramprofil i natureloxerad (silverfärgad) finish som ger en elegant inramning till texttavlan. De har även en osynlig integrerad ögleupphängning. Trots att moderna dataskärmar har ersatt svarta filttavlor med vita tryckbokstäver på de flesta restauranger och caféer, finns det en speciell charm med menytavlor som förmedlar retrokänsla. 

 

Gäster och besökare dras till enkelheten och läser nästan automatiskt det som står på dessa texttavlor. Genom att dra nytta av denna effekt kan du markant öka försäljningen av produkter och tjänster. Prova gärna olika säljande och informativa meddelanden som kan placeras på väggen, hängas från taket eller ställas på ett golvstaffli. Bokstäverna trycks enkelt in i spåren på texttavlorna och kan flyttas runt eller ändras på nolltid.

 

Vi erbjuder olika storlekar på bokstäver och siffror för att skapa en dynamisk layout på tavlan. Våra bokstäver och siffror kommer i sorterade kartor där de vanligaste bokstäverna finns i större antal än de mer ovanliga. Alla bokstäver är versaler (stora bokstäver) och har små nabbar på baksidan som passar perfekt i spåren på menytavlorna. Bokstavskittet innehåller alla svenska bokstäver. En svart bokstavstavla blir en imponerande och stilfull inredningsdetalj i en modern vitmålad villa. Du kan använda bokstäverna för att skapa påminnelser till barnen eller den glömske maken, middagsmenyer, barnens schema eller inspirerande citat som "Carpe Diem" och liknande. Endast fantasin sätter gränser för hur bokstäverna kan användas på dessa trendiga nostalgiska tavlor.

 

För att maximera era erbjudanden kan ni komplettera ert köp med ett snyggt staffli. Att placera era texttavlor på ett golvstaffli i entrén till er restaurang, hotell eller liknande ger en imponerande effekt. Det är lockande att mötas av ett meddelande med vita bokstäver på den svarta mattan. Genom att kombinera olika textstorlekar får ni ett lättläst och dynamiskt budskap. 

 

Vi erbjuder olika stafflimodeller i olika färger och storlekar, så ni kommer garanterat hitta något som passar er stil.

Moms visas:
Produkter