Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sandbehållare för att hålla halkan borta

sandbehållare köpa online

Förvara sand eller grus i våra sandbehållare

Sandbehållare, gruslådor och gatusandlådor är ett måste för fastighetsägare som behöver förvara sand och grus för vinterns halkbekämpning. 

 

Våra sandbehållare i plast är framtagna för det tuffa skandinaviska klimatet och gjorda av vakuuminjicerad glasfiberarmerad polyester och återvunnen polyeten vilket gör dom tåliga men lätta att flytta eller transportera utan innehåll. 

 

Självklart kan en sandbehållare även användas till förvaring av andra saker så som leksaker, trädgårdsredskap eller dylikt.  Hos oss hittar du sandbehållare i varierande storlekar för både stora och små fastigheter. Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

sandbehållare till halkbekämpning

Sandbehållare för en halkfri vinter

En sandbehållare är ett måste när man behöver förvara sand och grus på lämpligt sätt, samtidigt som innehållet ska vara lättåtkomligt när man behöver använda det. Sandlådan kan även ha olika användningsområden, och kan användas året runt – inte enbart under vintern när den fylls med sand eller grus för halkbekämpning.

 

Användbar och funktionell sandbehållare

Vi erbjuder sandbehållare som är utformade för att vara funktionella, hållbara och som kan användas till flera olika saker. Om du önskar en sandbehållare med en unik färg eller med din egen text så är detta också möjligt. Vi erbjuder sandbehållare i olika färger och storlekar, och med möjlighet att byta ut texten ”Sand” till något annat.

 

Du kan välja mellan sandbehållare på 65 liter upp till hela 550 liter. Hur stor sandbehållare som behövs beror på områdets storlek, det kan räcka med 130 liter under vintersäsongen, men större områden kräver förstås större volymer sand. Vill man slippa fylla på sand i sandbehållaren under vintern så kan det förstås krävas en riktigt stor behållare.

 

Samtliga sandbehållare med lock som vi erbjuder har en uppdaterad design som påminner mycket om traditionella sandbehållare, men som tillverkas av hållbar plast och som ska kunna hänga med i många år. De är tillverkade av vakuuminjicerad glasfiberarmerad polyester och återvunnen polyeten, vilket gör sandbehållaren tålig mot många olika ämnen men även väderbeständig. Oavsett om det är varmt eller kallt utomhus så klarar sandbehållaren klimatet, året om.

 

Förvaring av sand eller grus

En behållare för sand i nära anslutning till privata eller offentliga miljöer skapar en mycket högre tillgänglighet i området. Att kunna erbjuda sand till boenden efter snöskottning är ett riktigt bra val, för att kunna sanda och halkbekämpa under vintersäsongen. Detta kan förhindra halka och skador som kan uppstå på grund av det hala underlaget.

 

När gator, gångvägar, parkeringar och andra platser i staden har halkbekämpas med sand eller grus under vintern så ska detta tas bort inför våren. Detta gör man när temperatur inte längre sjunker och gör vägarna hala igen. När man tar bort grus och sand används en maskin som sopar upp sanden, och som gör gatorna fina och rena från sand och grus. Detta kan sedan återanvändas nästa vinter.

 

Behållare för grus på vintern och förvaringslåda under sommaren

Alla sandbehållare som vi säljare kan även användas som förvaringslåda. Detta gör att sandbehållaren har ett syfte även under sommaren, när den inte behövs som sandbehållare. Det här är väldigt smart eftersom lådan då inte bara behöver stå och ta upp plats i väntan på nästa vinter, utan faktiskt kan användas.

 

När sandbehållaren används som förvaringslåda kan den förvara sådant som redskap, leksaker eller andra saker som man vill ha nära till hands under sommaren. Detta är kanske framför allt användbart på bostadsrättsföreningens gårdar, där man kanske har redskap som används regelbundet. I en förvaringslåda blir de lättillgängliga, men behöver inte ligga framme. Leksaker till lekplatsen, som sandleksaker och liknande, kan också förvaras i lådan när de inte används. En sandbehållare kan alltså komma till användning året runt, och skydda innehållet från regn och snö. 

 

Hur stor sandningslåda som behövs beror på hur den ska användas, vart den används och till vad. En behållare på 350 liter är vanligt på offentliga platser där många kan hämta sand. En mindre sandlåda med lock på 65 liter kan passa bra till mindre fastigheter, för bostadsrättsföreningar eller för privat brukar. Innehållet ska gärna räcka hela vintern så att man slipper fylla på den, och därför är det viktigt att välja en tillräckligt stor. När gruslåda fylls på med ny sand inför vintern så görs detta med en traktor.

 

När behållaren inte är fylld med sand eller grus så är den mycket enkelt att lyfta och flytta runt. Detta gör det enkelt att byta placering inför sommaren till exempel, då man kanske behöver den på en annan plats när den används som förvaringslåda. Behöver den flyttas när den är fylld så kan detta göras med truck eller palldragare. Det går även att spänna fast den med spännband undertill och lyfta den.

 

Sandbehållarna är tillverkade i Sverige och uppfyller mycket höga krav när det gäller kvalitet och miljö. Om man monterar bort locket så kan flera sandbehållare staplas i varandra, vilket gör dem enklare att förflytta. Dessa sandbehållare är perfekta för offentliga utomhusmiljöer.

 

En sandbehållare som passar alla.

Vi erbjuder en uppgraderad variant av den klassiska och välkända sandbehållaren som alla känner igen. Om ni söker en speciell storlek eller annorlunda färg så finns här många alternativ att välja mellan. Samtliga gatusandlådor är hållbara och vädertåliga, och de har förzinkade ståldetaljer som skyddar mot rost och som samtidigt ger en längre livslängd.

 

Genom att förse boenden i ett bostadsområde, hyresgäster eller kommuninvånare med sandbehållare så kan ni skapa goda möjligheter för sandning i offentliga utomhusmiljöer. Detta skapar en säkrare utomhusmiljö och förhindrar halka och skador som detta kan medföra. Vårt breda sortiment av sandbehållare gör att du med stor sannolikhet kan hitta det perfekta valet, oavsett vad som behövs.

Produkter