Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kompakt fastighetsbox är platsbesparande

Kompakt Fastighetsbox kompakt

Kompakt fastighetsbox - Svenskboxen kompakt

Vår kompakta fastighetsbox, Svenskboxen Kompakt, är perfekt för trånga trapphus och entréer, eller överallt där du vill spara på väggutrymmet. Dess unika design, där posten placeras med kortsidan inåt istället för som i traditionella boxar med långsidan inåt, gör att du får mer utrymme på väggen, och därför kallar vi den för "kompakt." Självklart uppfyller Svenskboxen Kompakt de riktlinjerna från Forum för fastighetsboxar och är godkända.
 

Kompakt fastighetsbox finns tillgänglig i olika RAL-färger, även om våra mest populära färger , som också är standard, är silvergrå (RAL 7001), skiffergrå (RAL 7015), renvit (RAL 9010) och trafiksvart (RAL 9017).

 

Utforska vår kompakta fastighetsbox, en smart och platsbesparande lösning för effektiv posthantering. Med sin funktionella design och kompakta storlek ger vår fastighetsbox en säker och bekväm hantering av post och paket på ett minimalt utrymme. Upptäck fördelarna med vår högkvalitativa och praktiska kompakta fastighetsbox och skapa en välorganiserad posthantering för din fastighet.

Effektiv platsbesparing för trånga utrymmen

När behövs en kompakt fastighetsbox? Om du har begränsat utrymme på väggen kan Svenskboxen Kompakt vara den perfekta lösningen. Dess kompakta design tar minimalt med utrymme, vilket gör den idealisk för installation i entréer, där entréväggen inte är tillräckligt lång eller vid portar. En vanlig liggande fastighetsbox är utformad så att när du lägger in ett A4-kuvert placeras det med långsidan inåt, vilket gör att boxen blir bred men ganska grund. I denna box placeras samma A4-kuvert in med kortsidan först, vilket gör att boxen inte blir lika bred men har istället mer djup än den liggande varianten. 

 

Vi säljer många av våra kompakta postboxar till fastigheter där det byggs studentlägenheter. Dessa kompakta postboxar är även ovärderliga om du planerar att installera postboxar i din entré och märker att väggutrymmet är lite för trångt. Vi på fastighetsbox.se har hjälpt otaliga fastighetsägare att hitta den bästa lösningen för postfack och fastighetsboxar. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta den mest lämpliga lösningen.

 

Funktionell design för säker posthantering

Vår fastighetsbox kompakt har en funktionell design som gör det enkelt att hantera post och paket på ett säkert sätt. Den har flera fack för att separera olika adresser och mottagare, vilket minimerar risken för felleveranser och förväxlingar. Med en pålitlig låsanordning kan du vara trygg med att din post är säker och skyddad.

Moms visas:
Produkter