Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Akrylställ och menyhållare för A3-format

Akrylstall-t-stall-menyhållare

Utforska vårt sortiment av akrylställ, informationsställ och menyhållare i A3-format

Upptäck vårt sortiment av akrylställ och menyhållare i A3-format! Våra akrylställ är perfekta för att framhäva dina menyer och reklamblad i större format oavsett om du använder L-ställ, T-ställ eller A-ställ i plexi. Med akrylställ i A3 (297 mm × 420 mm) får du dubbelt så mycket utrymme som med A4-sidor.

 

Dessa transparenta skylthållare i akryl är tillverkade av högkvalitativt plexiglas med en glasklar finish som ger din design, meny möjlighet att verkligen synas utan att något annat stör runtomkring. Våra produkter passar många olika branscher och miljöer som tex detaljhandel, restaurang, hotell, reception och evenemang.

 

 

Menyställ-akrylställ-plexiställ

 

Menyställ A3 i akryl – Ett mångsidigt informationsställ i plexiglas

Vi på Entreprodukter.se är stolta över att presentera vårt sortiment av kontorsmaterial och tillbehör som kommer att göra ditt arbete smidigare och effektivare. Ett av våra populära produkter är Informationsställ T-modell och L-ställ A3 med mångsidiga användningsområden och fördelar.

 

Vad är en menyhållare/informationsställ

Informationsställ A3 är ett bordsställ som är speciellt utformat för att hålla och visa upp skyltar, information, reklammaterial och liknande. Det är tillverkat i glasklar Plexiglas, vilket ger det en elegant och professionell look. Med sin A3-storlek har detta ställ gott om plats för att rymma dina viktiga dokument, erbjudanden, menyer eller meddelanden.

 

 

Mångsidig Användning

Det som gör Informationsstället så praktiskt är dess mångsidighet. Oavsett om du har ett företag, en förening eller en organisation, kommer detta ställ att vara en tillgång för dig. Här är några exempel på hur det kan användas:

  1. I företag och butiker: Använd dessa ställ för att visa reklamkampanjer, prissättning, dagens lunch, drinklista eller viktig produktinformation. Det är ett utmärkt sätt att kommunicera med dina kunder på ett professionellt sätt.

  2. På mässor och evenemang: Informationsstället är enkelt att transportera och kan vara till hjälp vid mässor och evenemang där du behöver visa upp viktig information eller marknadsföringsmaterial. Med A3-format får du gott om utrymme att visa upp din information.

  3. I utbildning och skolor: Lärare och utbildningsinrättningar kan använda stället för att visa scheman, viktiga aviseringar eller elevprojekt.

  4. I restauranger och caféer: Visa dagens specialerbjudanden, menyer eller annan viktig information för dina gäster.

  5. Hemma eller på kontor: På kontoret kan du enkelt sätta upp information till besökare eller anställda. Med ett informationsställ i A3 blir skylten synlig och du får gott om plats att kommunicera med omgivningen. För hemmakontoret är detta ställ perfekt för to-do-listor, foton och inspirerande citat.

  6. Reception och hotell: Med akrylställ i A3 får du gott om utrymme att kommunicera med besökare och hotellgäster. 

 

Varför välja menyställ i A3?

När du överväger att investera i ett Informationsställ/menyställ i A3, finns det flera skäl till varför detta är ett utmärkt val:

  • Elegant Design: Det glasklara Plexiglaset ger akrylställ en stilren och professionell look som kommer att passa in i alla miljöer.

  • Hållbarhet: Tillverkat av högkvalitativt Plexiglas, är detta ställ konstruerat för att hålla och tåla vardagligt slitage.

  • Användarvänlighet: Enkel att montera och använda – du behöver inte vara någon expert för att dra nytta av dess fördelar.

  • Prisvärt: Med konkurrenskraftiga priser erbjuder Entreprodukter.se ett prisvärt alternativ som ger dig hög kvalitet till låg kostnad.

 

Köp informationsställ - menyställ i plexi från Entreprodukter.se

Nu när du har upptäckt fördelarna med Informationsställ i akryl är det dags att göra din beställning. Hos Entreprodukter.se erbjuder vi snabba leveranser till företag, föreningar, organisationer och privatpersoner över hela Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda kontorsmaterial av hög kvalitet till bra priser.

 

Så varför vänta? Gör din beställning redan idag och förbättra din arbetsplats med detta praktiska och stilrena bordsställ. Ring vår kundtjänst på 020-10 57 95 för snabb information eller besök vår webbplats för att lägga din beställning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din arbetsdag ännu smidigare och effektivare. Entreprodukter.se är din pålitliga partner för kontorsmaterial och tillbehör.

Moms visas:
Produkter