Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Korgställ för exponering

 

köpa korgar - korgställ

Korgställ och korg för exponering

Våra korgar är utformade för att möta olika exponerings- och förvaringsbehov. Ett korgställ som används för att visa upp produkter i en butik kallas ofta ett "displayställ" eller "produktdisplayställ. Displayställ används ofta för att visa upp produkter som är relaterade till aktuella säsonger eller kampanjer. Till exempel kan de användas för att exponera juldekorationer under julen eller badkläder under sommaren. Displayställ används också för att visa produkter som är på rea eller som en del av speciella kampanjer.


Dessa ställ kan placeras vid ingången, i centrum av butiken eller vid avdelningar där produkterna är relevanta. Med olika storlekar och former kan du skapa en anpassad lösning som passar just din butik och dina produkter. Vårt korgställ är en perfekt komplement till korgarna och ger dig möjlighet att ha dem på ett organiserat och lättillgängligt sätt.

 

Våra korgar och korgställ är även perfekta för att hjälpa dig att skapa ordning och reda i din butik, affär, kontor eller ditt hem. Med deras praktiska och stilrena design kan du enkelt organisera och förvara olika föremål på ett snyggt och strukturerat sätt. Våra korgar och korgställ kombinerar funktionalitet med design för att ge dig en bekväm och tilltalande förvarings- och displaylösning.

 

 

korgställ displayprodukter för butik

Perfekt för display

För att använda dessa korgställ i butiken, placera produkterna på ett snyggt och lockande sätt enligt butikens riktlinjer och marknadsföringsstrategi. Det är viktigt att uppdatera och ändra produktexponeringen regelbundet för att hålla kunderna engagerade och intresserade av varorna. Butiker använder ofta korgställ för att visa relaterade produkter tillsammans. Till exempel kan de placera korgställ med kaffe nära hyllan med kaffebröd för att främja korsförsäljning.

 

I en välsorterad livsmedelsbutik är korgställ, störtkorgar, expolådor och stativ för våra hinkar i zink en oumbärlig del av butiksdesignen. Dessa praktiska och mångsidiga enheter används för att skapa en attraktiv och funktionell presentation av varor som annars kanske inte passar perfekt på vanliga hyllor. Korgställ är perfekta för att visa upp färska frukt och grönsaker på ett överskådligt sätt. Genom att använda olika storlekar och färger på korgarna kan du kreativt skapa sektioner för olika typer av produkter. Det gör det enkelt för kunderna att plocka produkter de behöver och det ger också en vacker och färgglad presentation av hälsosamma alternativ.

 

För nybakt bröd är korgställ en utmärkt lösning. De tillåter dig att visa upp en mängd olika brödtyper och storlekar samtidigt. Med det rätta korgstället kan butiken skapa en inbjudande doft och syn för kunderna när de går förbi. Det är ett effektivt sätt att öka försäljningen och ge kunderna möjlighet att välja sitt favoritbröd. Korgställ är också perfekta för småvaror som godis, snacks, smycken, vantar och andra små förpackningar. Butiken kan använda små korgar eller lådor för att ordna och gruppera dessa produkter tillsammans. Det gör det enkelt för kunderna att hitta och lägga till sådana artiklar i sina korgar och kassar.

 

Du kan vara kreativa med hur de använder korgställ och placera dem i olika delar av butiken för att locka kundernas uppmärksamhet och öka försäljningen. Genom att ändra produktarrangemanget regelbundet kan man hålla kunderna intresserade av vad som är nytt och aktuellt.

 

Design och funktion

Vi lägger stor vikt vid estetik och stil. Våra korgar, störtkorgar, zinkhållare och korgställ har en visuellt tilltalande design som kommer att komplettera din inredning. De är tillverkade av hög kvalité och har en tidlös design. Oavsett om du väljer naturliga material, trendiga färger eller eleganta mönster, kommer våra korgar och korgställ att bli en vacker och funktionell del av din interiör.

 

 

Praktisk och hållbar kvalitet

Våra korgar och korgställ är inte bara snygga, de är också praktiska och hållbara. Tillverkade av robusta material tål de vardagens påfrestningar och håller sig i gott skick under lång tid. De är lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en pålitlig lösning för förvaring och organisering.

 

 

Produkter