Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Piskställningar och torkställningar

Mattpiskställningar - piskställningar

Piskställningar - vädra mattor, dynor och textiler

Upptäck våra piskställningar, den perfekta lösningen för enkel och effektiv rengöring av mattor från damm och smuts. Med vår högkvalitativa mattpiskställning kan medlemmar och hyresgäster snabbt och bekvämt avlägsna dammet från sina mattor, hålla dem fräscha och rena.

 

Ge dina hyresgäster möjligheten att vårda sina mattor på bästa sätt med vår praktiska piskställning. Med dess användarvänliga design blir det enkelt att piska av dammet och behålla mattorna fräscha längre.

 

Piskställningar, vädringsställ, torkställ, mattställning, mattpiskställning - kärt barn har många namn sägs det. Oavsett vad man väljer att kalla dem så är våra piskställningar inte bara praktiska utan också robusta och hållbara. Tillverkade med högkvalitativa material, garanterar de långvarig användning och en ständigt ren hemmiljö. 

 

 

köpa affischramar

Torkställning - Hållbar konstruktion för långvarig användning

Vi förstår vikten av hållbarhet när det gäller rengöringsprodukter. Vår mattpiskställning är tillverkad av högkvalitativa material som är utformade för att hålla länge. Du kan vara säker på att vår mattpiskställning kommer att vara en pålitlig följeslagare för dina mattrengöringsbehov under lång tid framöver. 

 

Vädringsställ

Ett vädringsställ används för att lufta och fräscha upp olika textilier som mattor, dynor och andra tyger. Genom att hänga upp dessa på vädringsstället får de möjlighet att ventilera, vilket hjälper till att avlägsna dålig lukt, fukt och damm. Det är en praktisk lösning för att bibehålla fräschören och livslängden på dina textilier samtidigt som det ger en enkel metod för rengöring och underhåll. Vädringsställ är ett oumbärligt verktyg för att hålla textilier i toppskick och skapa en hälsosam och behaglig miljö i dina hyresgästers hem.

 

Torkställning

Ett vädringsställ fungerar utmärkt som torkställning. Genom att hänga upp tvättade kläder på vädringsstället får de en perfekt plats att torka på. Den öppna konstruktionen möjliggör optimal luftcirkulation runt kläderna, vilket accelererar torkprocessen. Så, om man letar efter ett praktiskt sätt att snabbt och effektivt torka dina kläder, är ett vädringsställ den perfekta lösningen. På så sätt kan hyresgäster njuta av fräscha och torra kläder på nolltid samtidigt som de utnyttjar fördelarna med en enkel och bekväm torkmetod. Vi erbjuder även torkställningar med möjlighet att fästa upp tvättlinor. 

 

På Entreprodukter.se hittar du både fristående piskställningar och piskställningar för platsgjutning.

Moms visas:
Produkter