Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Grillar för offentlig miljö

Grill för offentlig miljö

Grillar för offentlig plats

Upptäck fördelarna med våra proffsgrillar för offentlig miljö och allmänna platser. Vi erbjuder grillar för offentlig miljö som kombinerar kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Oavsett om du behöver en grill för din bostadsrättsförening (BRF), campingplats, kommun, park eller företag, har vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa grillar som är konstruerade med säkerhet och hållbarhet i åtanke.

 

Komplettera din grillplats med uteprodukter 

Sätt upp sittbänkar, parkbänkar, parkbord och avlastningsbord i närheten för att skapa en komplett och funktionell grillplats. På Entréprodukter har vi lång erfarenhet av produkter för offentlig miljö och med vårt breda sortiment av proffsgrillar och uteprodukter kan du skapa den perfekta grillplatsen för offentlig miljö. 

 

 

 

 

​​grillar för offentlig miljö

Upptäck grillglädjen i offentlig miljö

Det finns få saker som förknippas med sommaren lika mycket som att tända  en grill med kol eller briketter. Att kunna samlas med vänner, släkt och grannar för en underbar grillmåltid är en upplevelse som vi alla uppskattar. Doften av nygrillat får våra smaklökar att vattnas, och grillat kött eller grönsaker är en av våra favoriträtter. Vid val av en grill för offentligt bruk finns det viktiga skillnader att beakta jämfört med en grill för privat bruk. En hemmagrill är ofta enkel att flytta och kan ha lösa delar som inte är lämpliga för offentliga utrymmen.

 

Grillar för offentlig miljö kräver en robust och stabil konstruktion för att klara av hård användning. Vi erbjuder grillar från välrenommerade varumärken kända för sin pålitlighet och hållbarhet. Våra grillar är tillverkade av tjockt gods och konstruerade för att tåla åren av intensiv användning. Med olika monteringsalternativ kan vi anpassa grillen efter era specifika behov och miljö. Oavsett om ni väljer en markmonterad grill eller en grill monterad på en platta, kan vi hjälpa er att skapa en säker och funktionell grillplats.

 

 

grillar för offentlig miljö

Upptäck grillglädjen i offentlig miljö

Det finns få saker som förknippas med sommaren lika mycket som att tända grillkol eller briketter. Att kunna samlas med vänner, släkt och grannar för en underbar grillmåltid är en upplevelse som vi alla uppskattar. Doften av nygrillat får våra smaklökar att vattnas, och grillat kött eller grönsaker är en av våra favoriträtter. Vid val av en grill för offentligt bruk finns det viktiga skillnader att beakta jämfört med en grill för privat bruk. En hemmagrill är ofta enkel att flytta och kan ha lösa delar som inte är lämpliga för offentliga utrymmen.

 

 

Grillar för offentlig miljö kräver en robust och stabil konstruktion för att klara av hård användning. Vi erbjuder grillar från välrenommerade varumärken som Weber och Landmann, kända för sin pålitlighet och hållbarhet. Våra grillar är tillverkade av tjockt gods och konstruerade för att tåla åren av intensiv användning. Med olika monteringsalternativ kan vi anpassa grillen efter era specifika behov och miljö. Oavsett om ni väljer en markmonterad grill eller en grill monterad på en platta, kan vi hjälpa er att skapa en säker och funktionell grillplats.

 

 

Skapa en komplett grillplats

För att skapa en trevlig och användarvänlig grillplats i offentlig miljö finns det flera viktiga faktorer att överväga. Utöver själva grillen är det viktigt att tänka på följande:

Avfallshantering: Se till att ha en lämplig lösning för att hantera förbrukat grillkol och aska. En värmetålig papperskorg eller plåttunna är att föredra.

Sittplatser: Förse grillplatsen med sittbänkar, parkbänkar eller bänkbord så att besökarna har en bekväm plats att sitta och njuta av sin grillmåltid.

Grillstaket: För att skapa en avgränsad och säker grillplats kan det vara bra att installera ett grillstaket som hindrar lösspringande barn och husdjur från att närma sig grillen.

Vedförvaring: Se till att ha en praktisk och snygg vedförvaring nära grillplatsen för att tillhandahålla torr ved till grillarna. Detta underlättar för besökarna och bidrar till en trevlig grillupplevelse.

 

Skapa en perfekt grillplats för offentlig miljö

Vi på Entréprodukter finns här för att hjälpa er att skapa den bästa grillplatsen för offentlig miljö. Med vårt breda utbud av grillar och uteprodukter, tillsammans med vår erfarenhet, kan vi säkerställa att ni får en grillplats som uppfyller era behov och krav. Investera i kvalitetsprodukter redan från början för att säkerställa en hållbar grillplats för era besökare eller de boende i många år framöver.

 

Produkter