Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fastighetsbox utomhus -Postboxar utomhus

Fastighetsbox utomhus

Fastighetsboxar utomhus - när det inte finns plats inomhus

Våra fastighetsboxar för utomhusbruk är den perfekta lösningen för smidig postutdelning när det inte finns tillräckligt med inomhusutrymme. Oavsett om du är en fastighetsägare eller en medlem i en bostadsrättsförening, är det viktigt att skapa en bekväm och funktionell postlösning för de boende.

 

Upptäck våra fastighetsboxar för utomhusbruk - Svenskboxen - den perfekta lösningen för en robust och pålitlig posthantering i utomhusmiljöer. Med våra högkvalitativa fastighetsboxar kan du säkert och effektivt hantera posten för ditt fastighetskomplex, oavsett väderförhållanden. Ge boende och personal en pålitlig och praktisk postlösning med våra Svenskboxen.

När behöver man egentligen fastighetsbox utomhus?

Postboxar för utomhusbruk kan ibland vara den enda praktiska lösningen för postutdelning om det inte finns tillräckligt med utrymme inomhus. Även om det är mest praktiskt att ha postboxar inomhus, är det inte alltid möjligt för fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar. Därför kan man välja att installera postboxar utomhus eller på utsidan av sin fastighet. Som fastighetsägare är det viktigt att se till att postutdelningen är så bekväm som möjligt för de boende och att även brevbärare har en arbetsmiljö som är skälig.

 

Därför är det bra att undvika att kommer regn på låsen eftersom vi bor i ett land där vi ofta utsätts för dåligt väder och varierande temperaturer. Om du vill att posten ska vara torr och i gott skick är det viktigt att se till att låsen på postboxarna inte fryser. Våra utomhusboxar är givetvis konstruerade med extra tätning för att skydda mot regn och fukt. Den optimala installationen av utomhuspostboxar är om de placeras under ett stort skärmtak eller tak så att nederbörd inte kommer på postboxarna och säkerställer torr miljö. Man bör även ta hänsyn till arbetsmiljön så att inte brevbäraren behöver stå ute i dåligt väder posten ska delas ut till de boende i fastigheten.

 

I vissa fall kan det vara svårt att hitta en lämplig vägg för att montera Svenskboxen utomhus. Då kommer våra benstativ till postboxar till användning. Dessa stolpar monteras enkelt på betongplintar eller andra fasta markmaterial. Benstativen har varit en räddning för många fastighetsägare i projekt där PostNord har krävt installation av postboxar för de boende.

 

Robust design för utomhusmiljöer

Våra fastighetsboxar för utomhusbruk har en robust och hållbar design som klarar av påfrestningarna från utomhusmiljön. De är tillverkade av kvalitetsmaterial som tål väder och vind, vilket gör dem perfekta för användning utomhus året runt. Med våra Svenskboxen får du en pålitlig posthantering som står emot olika väderförhållanden.

 

Färg på fastighetsbox utomhus

Vi erbjuder våra utomhusfastighetsboxar i fyra standardfärger: skiffergrå (RAL 7015), silvergrå (RAL 7001), vit (RAL 9010) och svart (RAL 9017). Skiffergrå är vår rekommendation då den är den mest förlåtande färgen över tiden. Skiffergrå, även känd som mörkgrå, döljer smuts och fläckar på bästa sätt och ger en tidlös och elegant estetik.

Produkter