Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Cykelställ för vägg spar plats

Cykelställ för vägg - väggmonterade cykelställ

Cykelställ för vägg - Smidig och platsbesparande cykelparkering

Väggmonterade cykelställ för vägg är en smidig lösning för att optimera utrymmet i er utomhusmiljö eller i ert cykelrum. Genom att kombinera cykelstället med låsbågar kan ni säkert låsa fast cykelramen. Våra cykelställ vägg är utformade för att tåla både intensiv användning och påfrestningar från vädret.

Vi tillverkar själva flera olika modeller och kan garantera att vi levererar robusta produkter. Många av våra väggmonterade cykelställ är varmgalvaniserade för att ge extra skydd mot rost.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst för mer information.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

Cykelställ för vägg

Cykelställ förmontering på vägg är ett utmärkt alternativ när du behöver en smart och platsbesparande lösning för cykelparkering. Genom att montera cykelstället på en lämplig vägg skapar du en bekväm och effektiv plats för att parkera cyklar. Dessa väggmonterade cykelställ är enkla att installera och använda, samtidigt som de utnyttjar befintliga ytor på ett praktiskt sätt.

 

Cykelställ med väggmontering

Detta är en smart investering av flera skäl. De tar upp minimalt med plats och är därmed mycket platsbesparande. Detta är särskilt viktigt i dagens cykel-täta samhälle, där användningen av cyklar fortsätter att öka. Med den ökande cykeltrafiken ökar också behovet av cykelparkering för att undvika att cyklar står huller om buller och hindrar gångtrafik eller blockerar utrymningsvägar. Genom att använda cykelställ blir det enklare för cyklister att parkera på rätt plats, vilket skapar ordning och underlättar för andra, samtidigt som cyklarna kan säkras med lås i cykelstället.

 

Väggmonterade cykelplatser och cykelställ

Cykelställ för vägg är mycket platsbesparande och praktiska. De är enkla att montera och ger en kostnadseffektiv lösning jämfört med markinstallationer. En populär modell för väggmontering är vår modell 550 med låsbyglar, samt modell 500 som är samma typ av cykelställ utan låsbyglar. Dessa väggmonterade cykelhållare är mycket populära och används flitigt i cykelrum i bostadsrättsföreningar, samt i offentliga miljöer, särskilt i skolor. Skolor ser ofta väggmonterade cykelställ som en bra lösning eftersom de underlättar städning och maximerar utrymmet.

 

Många anledningar att välja väggmonterat cykelställ

Det finns många fördelar med att välja ett väggmonterat cykelställ. Det är en platsbesparande och praktisk lösning som utnyttjar minimalt med utrymme. Dessutom ger väggmontering en stilren och estetiskt tilltalande lösning jämfört med markmonterade cykelställ. Du kan också välja storlek på cykelstället baserat på dina behov och tillgänglig väggutrymme. Med ett väggmonterat cykelställ blir det också enkelt att hålla området under cykelstället rent och snyggt. Montering är enkel jämfört med markinstallationer, vilket gör att du snabbt kan få ditt cykelställ på plats.

 

Väggmonterat cykelställ med låsbågar

Vidare erbjuder vi väggmonterade cykelställ med låsbågar för ramfäste. Låsbågar är det bästa alternativet när du vill kunna låsa fast cykelramen och minska risken för stöld. Att enbart låsa fast cykeln vid framhjulet är inte lika säkert som att använda ramfäste, då framhjulet enkelt kan avmonteras. Vi rekommenderar därför alltid att välja ett väggmonterat cykelställ med låsbyglar för ramfäste, då det är en betydligt säkrare alternativ.

Produkter