Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Eldstad för uteplats

köpa snygga eldstäder

Eldstad för uteplats eller utomhusmiljö

Det finns inget som är så mysigt som en brinnande eld, det finns få saker som kan mäta sig med den charm och värme som en sprakande eld skapar.  Att kunna elda utomhus på ett säkert sätt som ändå är vackert och skänker värme och mysfaktor kan bli er nya verklighet.  Våra eleganta eldstäder i cortenstål har blivit mycket uppskattade och är kända för sin långa livslängd till ett fördelaktigt pris. Med en eldstad utomhus kan ni skapa en naturlig samlingsplats för personliga möten och socialt umgänge, oavsett om det är vinter eller sommar.

 

Vi säljer eldstäder i flera olika storlekar och former. Eldstaden i cortenstål är inte bara en perfekt tillägg för privata trädgårdar och uteplatser, den har också en värdefull plats i den offentliga miljön. Med sin unika förmåga att skapa värme och gemenskap blir den ett centralt element i parker, vid stränder, torg och andra offentliga platser.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

köp snygga eldstäder

Eldstad för uteplats

En eldstad utomhus är perfekt för trevliga höstkvällar då den ger behaglig värme men samtidigt lyser upp den mörka kvällen. Våra stilrena eldstäder är robusta och praktiska, och blir en perfekt plats att samlas omkring. Genom att fylla den med ved så får ni en eldplats utomhus, som ger såväl mysfaktor som välbefinnande för hösten och vintern.

 

De eldstäder vi erbjuder passar bra såväl i trädgården eller på altanen som på en innergård. För företag kan eldstaden bli en lämplig samlingspunkt och plats för kickoffer och andra aktiviteter. Det finns helt enkelt många användningsområden för eldstäder, och många lämpliga platser för en sådan. En portabel eldstad i corten är lätt att hantera och är dessutom snygg och stilren. Med en eldstad blir elden i sig en upplevelse, och såväl stora som små uppskattar att samlas runt den och skåda den vackra elden. Värmen är förstås också en stor fördel, som gör det behagligt att vara utomhus även under kalla höstkvällar och vinterdagar. Bjud in vänner eller grannar till en trevlig kväll i vintermörkret, grilla tillsammans med hjälp av tillbehören som kan köpas till och njut av värmen och det sprakande ljudet från eldstaden.

 

Eftersom eldkorgen är anpassad för utomhusbruk och för alla årstider så klarar den av de påfrestningar som vädret kan innebära, och den är dessutom helt underhållsfri. Du slipper tänka på sådant som rengöring och underhåll, och kan istället bara njuta av eldstaden. Tänk dock på att placera den så att den enkelt kan övervakas, och så att materialet inte riskerar att fatta eld. Tänk även på att ha någonting till hands ifall det behövs snabb släckning, till exempel en brandsläckare, ifall olyckan är framme.

 

Du kan placera en portabel eldstad eller eldkorg i stort sett var du vill utomhus, men tänk alltid på säkerheten. En eldstad utomhus kan placeras på marken, och det går även att sänka ned den i marken. Väljer du att sänka ned den i marken så bör du dock gärna fylla upp med sten eller sand runt den, för att minska risken för brand.

 

För en ännu trevligare upplevelse kan du gärna placera sittplatser runt eldstaden, så att gästerna har någonstans att sitta när de njuter av elden. Även ett snyggt vedställ kan vara praktiskt, så att ni har veden nära till hands.

 

Eldstad för uteplats

Eldstäder för uteplatser eller offentliga miljöer

Vi har ett brett sortiment med eldstäder av hög kvalitet, till bra priser. Välj någon av våra stilrena eldstäder som är både stadiga och praktiska. Våra stora eldstäder ger gott om plats för många människor att samlas. De eldstäder vi erbjuder passar perfekt hemma i trädgården eller på uteplatsen, men de är även ett bra val för restauranger som vill låta människor samlas och njuta av värmen och ljuset i mörkret, samtidigt som de njuter av något att äta och dricka. Det går även att använda en eldstad för att skapa en unik mötesplats på arbetsplatsen, för teambuilding och andra aktiviteter. Andra platser vi ofta återfinner våra produkter är vid idrottsplatser, golfbanor, badplatser, uteserveringar och andra platser där det ofta samlas många människor.

 

Våra eldstäder är enkla att sköta och har en tidlös design. Med dessa behöver ni inte oroa er för kylan under kalla höst- och vinterkvällar, eller dagar, då värmen sprider sig och ger en behaglig värme. En eldstad utomhus är även ett perfekt val när ni vill kunna fortsätta ha trevliga grillkvällar även när det blir kallare. Eldstaden ger inte bara ett härligt sken och en behaglig värme, med tillbehör kan man även grilla över den. Samlas runt eldstaden och grilla korv, marshmallows eller vad som helst.

Med en eldstad utomhus blir det också enklare att vistas ute, eftersom man inte behöver oroa sig för kylan. När man fryser kan man enkelt gå och värma sig vid elden, för att sedan fortsätta leka, skotta snö, fixa i trädgården eller vad man än gick ut för att göra. Självklart kan eldstaden i sig vara en anledning att gå ut, eftersom det blir en väldigt speciell upplevelse bara att samlas runt elden en kall höst- eller vinterkväll.

 

Oavsett om ni vill använda eldstaden för middagar utomhus även när det är kallt, eller bara för att ge värme och en härlig atmosfär när ni vistas utomhus, så blir eldstaden en perfekt samlingsplats – för familjen, vännerna, grannarna, släkten eller arbetskamraterna. Eldstaden klarar av de prövningar som väder och vind kan innebära, och den kommer att ge er glädje under lång tid framöver. Köp din eldstad från oss i dag, och skapa den perfekta platsen för att njuta av kyliga höstkvällar och kalla vinterdagar.

 
Moms visas:
Produkter