Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Väggställ för broschyrer, flyers och reklam

Broschyrställ för vägg

Väggställ - Organisera och presentera dina broschyrer med stil

Upptäck vårt sortiment av broschyrställ och väggställ, den perfekta lösningen för att organisera och presentera dina broschyrer på ett stilfullt och praktiskt sätt. Med våra högkvalitativa och mångsidiga väggställ kan du enkelt visa upp dina broschyrer på olika platser, som i butiken, på kontoret eller i väntrummet.

 

Ge dina broschyrer den uppmärksamhet de förtjänar med våra professionella och användarvänliga ställ. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Entréprodukter.

 

 

 

Väggställ för broschyrer

När det kommer till att visa dina broschyrer, informationsblad eller reklammaterial på ett professionellt och överskådligt sätt är väggställ för broschyrer en oumbärlig lösning. 

 

Varför behöver ditt företag väggställ för broschyrer?

För att förstå vikten av väggställ för broschyrer behöver vi titta på de fördelar de erbjuder. Broschyrställ vägg har blivit populära av följande skäl:

 

1. Professionell Presentation

Att visa dina broschyrer i väggställ ger omedelbart ett professionellt intryck. Dina kunder och besökare kommer att uppleva din verksamhet som organiserad och förtroendeingivande.

 

2. Enkel Åtkomst

Med väggställ på ögonhöjd blir det enkelt för dina kunder och besökare att få åtkomst till ditt reklammaterial. Detta ökar chansen att dina broschyrer blir lästa och din information nås.

 

3. Besparar Utrymme

Broschyrställ för vägg hjälper dig att spara värdefullt golv- och bordsutrymme. Istället för att ha dina broschyrer på en disken, golvet eller bordet kan du hålla dem på väggen, vilket frigör utrymme för andra ändamål.

 

4. Ökad Synlighet

Dina broschyrer och informationsblad blir synliga på ett mer framträdande sätt när de är placerade i väggställ. Detta gör det enklare för dina kunder att upptäcka och välja det material de är intresserade av.

 

Montering

En av de stora fördelarna med väggställ är hur enkla de är att montera. Dessa ställ levereras vanligtvis ihopmonterade och kan enkelt fästas på väggen med hjälp av vanliga skruvar. Detta sparar tid och arbete, och du kan ha dina broschyrer redo för visning på nolltid.

 

Olika Modeller för Olika Behov

Väggställ för broschyrer finns i flera olika modeller och storlekar för att passa olika behov. Här är några exempel:

 

  • Standard Väggställ 1 x A4: Perfekt för mindre utrymmen och mindre mängder broschyrer.
  • Väggställ Exklusiv 5 x A4: För dem som behöver mer utrymme och vill visa fler broschyrer.
  • Väggställ 10 x A4: En större modell för företag med större volymer av broschyrer.

 

Oavsett ditt behov finns det en väggställmodell som passar dig och ditt företag. Dessa ställ erbjuder en professionell presentation, enkel åtkomst, och hjälper dig att spara utrymme samtidigt som de ökar synligheten för ditt reklammaterial. Entréprodukter erbjuder högkvalitativa väggställ till låga priser, och de är redo att levereras med kort varsel. 

Moms visas:
Produkter