Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gungor och gungställningar

Gungor för lekparken - fjäderbogunga

Upptäck vårt sortiment av gungor för spännande utomhuslek

Ge dina barn en oändlig källa till glädje och äventyr med våra högkvalitativa gungor. Våra gungor är speciellt designade för att erbjuda spännande utomhuslek och skapa oförglömliga stunder för hela familjen. Med olika modeller och stilar att välja mellan kan du hitta den perfekta gungan som passar barns behov och intressen. 

 

När du väljer gungor för din bostadsrättsförenings (BRF), innergård, park, skola eller förskola är det viktigt att skapa en lekplats där alla barn, oavsett ålder, kan njuta av härliga gungstunder. Vi har flera alternativ av gungor anpassade för olika åldrar som kommer att skapa en lekplats som tilltalar och engagerar alla. Så oavsett om du söker gungställningar, gungbrädor, kompisgungor, fjäderbogungor, småbarnsgungor eller bildäcksgungor så har vi ett brett sortiment. 

Här är några tips för att välja rätt gungor

Först och främst, utvärdera ytan där gungställningen kommer att placeras. Se till att den har tillräckligt med utrymme för de olika gungalternativen. Vanligtvis inkluderar gungställningen flera olika typer av gungor tillverkade av olika material. Målet är att ge barn i alla åldrar en fantastisk gungupplevelse. Du kan välja gungställningar i metall, behandlat trä eller naturliga stockar - välj det alternativ som bäst kompletterar din lekplats och dess omgivning.

 

Säkerhet i fokus

Vi förstår att säkerheten är av högsta prioritet när det gäller barns lek. Därför är våra gungor noggrant konstruerade med material av högsta kvalitet och robusta strukturer för att säkerställa trygg och stabil användning. Varje gunga är utformad med extra skyddsfunktioner, som ergonomiska säten och säkra upphängningssystem, för att minimera riskerna. Säkerheten för småbarn är alltid av högsta prioritet. När du väljer en barngunga för de minsta, se till att den har extra stöd för armar, ben och rygg. Plastgungor är en utmärkt val då de är både säkra och bekväma. Föräldrar och barn kan njuta av glädjefyllda gungstunder tillsammans och skapa minnesvärda ögonblick fyllda av skratt. Vi erbjuder också fallskydd som många gånger är ett krav när man sätter upp olika sorters lekplatsutrustning.

 

Olika sorters gungor

För att göra lekplatsen mer lockande och inkluderande, är det klokt att erbjuda flera barngungor. Småbarnsföräldrar umgås ofta tillsammans med sina barn, och flera barngungor möjliggör social interaktion och gemenskap. För de lite äldre barnen som är mer självgående och föredrar att stå upp medan de gungar, är den klassiska bildäcksgungan eller fjäderbogungan ett utmärkt val. Denna gungtyp finns nästan på alla lekplatser och är alltid populär. Den erbjuder möjligheten att sitta, stå och gunga tillsammans med vänner.

 

Varierande lekmöjligheter

Våra gungor erbjuder en mängd olika lekmöjligheter för att stimulera fantasin och främja fysisk aktivitet. Från traditionella enkelgungor till äventyrsrika gungor med klätterstegar och rep, vårt sortiment har något för alla åldrar och intressen. Barnen kan gunga fram och tillbaka, klättra upp och ner eller till och med skapa sina egna lekplatser med flera gungor. Låt dem utforska nya höjder av lekglädje och skapa minnen som varar för livet. För att skapa glädje och samhörighet på din lekplats är det klokt att inkludera olika typer av gungor som passar för hela familjen. Sittgungor, vippgungor, babygungor, gungbrädor och stående gungor ger variation och underhållning för alla åldersgrupper. En modern favorit är kompisgungan, även känd som fågelbogungan. Denna gunga ser ut som en repväv som flera barn kan dela och gunga i. Den är populär bland tonåringar som gärna umgås tillsammans och erbjuder också en plats för avkoppling. Kompisgungan är även ett utmärkt val för barn med funktionshinder, och den har blivit en självklar del på moderna lekplatser.

 

Hållbar kvalitet

Vi strävar efter att erbjuda gungor av högsta kvalitet som kan stå emot väder och vind. Våra gungor är tillverkade med hållbara material och tåliga konstruktioner för att garantera långvarig användning och hållbarhet. Du kan vara säker på att våra gungor kommer att klara av intensivt lekande och fortsätta ge glädje år efter år.

Produkter