Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Farthinder ett smart väghinder

 

 

Farthiner Avgränsare

Farthinder & Avgränsare

Väghinder och fartbegränsare är en nödvändighet för att hindra framkomligheten inom vissa områden samt att begränsa hastigheten på gator och vägar. Vi erbjuder flera olika typer och modeller av fartbegränsare och väghinder för en säkrare gatumiljö. Vår kundtjänst finns tillgänglig för frågor angående väghinder och fartbegränsare på mail, chatt eller telefon.
 

Farthinder, fartdämpare och väghinder används för att avgränsa trafik, och de är viktiga för säkerheten. Dessa kan göra att miljön för fotgängare och cyklister blir tryggare, och i vissa områden är de ett måste. Vi har farthinder, avgränsare och väghinder som gör att bilförare och andra vägtrafikanter sänker farten, eller leds in på en alternativ väg, för att skapa en tryggare och säkrare miljö för alla som vistas i området.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Farthinder 

I stadsmiljöer, centrum och tätbebyggda områden är större farthinder ett måste för att förhindra ovälkommen trafik, och för att kunna skapa ett tryggt och lugnt centrum. I villaområden med tätt liggande hus behövs farthinder villaområde och väghinder för att sänka farten, och på så sätt undvika olyckor. Vi finns här för dig om du är osäker på vilken avgränsare, farthinder eller väghinder som är rätt val för dina behov och i den miljön där de ska användas. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt.
 

Fartdämpare är en självklarhet för säkerhet

Många situationer kan uppstå i trafiken då såväl bilister och mopedister som fotgängare och cyklister rör sig där. Avgränsningar som begränsar trafik från gågator, torg och stadskärnor gör att miljön upplevs som säkrare och de förhindrar att olyckor sker. Vårt nytänkande kring farthinder och andra avgränsade produkter gör att vi erbjuder ett brett sortiment som med stor sannolikhet innehåller något som passar perfekt för dina behov.

 

För att miljön ska bli mer levande rekommenderar vi att man kombinerar flera olika typer av hinder som begränsar vägen. Välj till exempel en avgränsare med det lilla extra, där du kan planera blommor i de stora kärlen. Dessa kan vara tillverkade av betong eller av glasfiber. Förutom att de fyller sin funktion och leder väger, och på så sätt skapar trygghet, så är de även snygga och skapar en trivsam miljö.
 

Viktigt med stora farthinder vid skolor

När trafiken är tät kring skolan, det vill säga när skoldagen börjar och när många slutar vid samma tid, är det viktigt med farthinder. Det finns många sätt att göra denna miljö säkrare, till exempel med väghinder och fartgupp. Stressade bilister kan göra att det blir osäkrare, inte minst under mörka årstider och då barn inte alltid använder reflexer.

 

Detta är en plats där man måste fundera mycket över säkerheten, och planera för att skapa den säkraste tänkbara miljön för alla som vistas där – och då inte minst för barn. Här kan man med fördel kombinera flera olika farthinder för att skapa en säker miljö. Placera farthinder där de behövs som mest, och på alla ställen med mycket trafik och där många människor vistas. Se gärna över detta med jämna mellanrum för att försäkra er om att området alltid är så säkert som möjligt.

 

Använd blomlåda farthinder eller fartdämpare som tvingar trafikanter att sänka hastigheten. Större farthinder som även går att planera blommor i är alltid ett trevligt alternativ, då de dessutom gör att det känns mer välkomnande. Då kan man även låta barnen vara delaktiga och vara med och planera blommor under olika årstider.

 

Vid förskolor och lågstadieskolor rekommenderar vi Pigge istället för vanliga farthinder. Pigge är ett farthinder i betong som ser ut som en igelkott, den väger 300 kg och barnen kan sitta på betong igelkotten. Pigge farthinder är mycket uppskattad i områden med lekplatser och bostadsområden med många barnfamiljer. Pigge gör trafiken säkrare, samtidigt som han är mycket uppskattad av mindre barn och kan lekas med och sitta på. Han är helt enkelt ett trevligt farthinder som gör sitt jobb, samtidigt som han uppskattas av barnen.

 

Farthinder skapar säkerhet

Ur säkerhetssynpunkt är ett farthinder ett måste i många olika trafiksituationer. Det finns flera olika sätt att förhindra trafik och obehöriga bilister, och vi har ett brett och modernt sortiment med fartgupp och andra väghinder. Det är ofta en bra idé att kombinera flera olika typer av väghinder. Våra planteringskärl i betong eller glasfiber har blivit mycket populära, då många ser fördelarna med att kombinera plantering och säkerhet. Detta är alltså farthinder som stoppar eller hänvisar trafiken, samtidigt som det är en trevlig detalj med plats för plantering.

 

Produkter