Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Karuseller - snurrlek för barn

 

​​Karuseller - snurrlek för lekparken

Upptäck spänningen och magin med våra underhållande karuseller

Våra karuseller för lekplats, skolor och förskolor är skapade för att ge barn en oförglömlig upplevelse av glädje och skratt i en riktig snurrlek. Med sina färgglada och fantasifulla design tar våra karuseller barnen på en spännande resa. 

 

Karuseller är en spännande lekutrustning som ger barn möjlighet att uppleva fart och rörelse på lekplatser och förskolor. Utbudet av karuseller är varierat och inkluderar modeller som passar allt från ett ensamt barn till flera barn som leker tillsammans. Du hittar allt från karuseller med pedaler där barnen trampar runt i en cirkel till enklare modeller i form av roterande stolar. Denna typ av utrustning har visat sig vara en utmärkt källa till aktiv lek under många timmar, där barnen kan utmana varandra om och om igen.

 

Säkerhet i fokus för en trygg lekmiljö

Vi förstår vikten av säkerhet när det gäller lekplatsutrustning. Våra karuseller är konstruerade med högsta säkerhetsstandarder i åtanke. De är tillverkade av robusta material och har stabil konstruktion för att säkerställa att barnen kan leka tryggt. Ett stötabsorberande underlag måste finnas under alla roterande enheter. Det finns en mängd olika ytor du kan använda. I vårt sortiment hittar du fallskyddsplattor så att barnen kan snurra på säkert. 
 

Passar både små och stora barn

Både små och stora barn har en inbyggd äventyrslust och en önskan att leka. Därför finns karuseller som är anpassade för både yngre och äldre barn. Karuseller för äldre barn låter dem stå upp och snurra, med stadiga handtag för säkerhet. När karusellen snurrar snabbt uppstår mycket skratt och glädje. Att använda en karusell på skolgården främjar lek och samarbete mellan barn.  Våra karuseller låter barnen naturligt öva upp sin balans samtidigt som de har en fantastisk tid. En karusell på lekplatsen fångar snabbt barnens intresse och ger dem möjlighet att röra sig på ett underhållande sätt. Våra produkter har en lång livslängd och kan användas under många år.

 

Med våra karuseller och snurrlekar kan du skapa lekplatser och lekmiljöer som inspirerar till rörelse, gemenskap och glädje hos barn i alla åldrar. Låt oss hjälpa dig att göra din lekplats till en plats där barnen trivs och utvecklas genom lek och rörelse.

Moms visas:
Produkter