Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Griffelpennor och tillbehör till griffel

LED tavlor

Stort utbud av griffelpennor och tillbehör till griffeltavlor

På Entreprodukter.se hittar du ett omfattande sortiment av tillbehör till griffeltavlor. Vi erbjuder allt från rengöringsspray och tvättsvampar till pennor i olika storlekar och färger, inklusive griffelpennor med metallic-färg som silver och guld. Med våra griffelpennor och griffelfärger kan du skapa en heltäckande, skarp och tydlig linje på tavlan.

 

Vi har ett brett utbud av pennor i storlekar från 1-2 mm upp till 15 mm i bredd, och de kommer i olika förpackningsvarianter med olika färger. Du kan till exempel köpa 2-pack pennor i storleken 1-2 mm med silver- och guldskrift eller vårt 7-pack med glänsande metallicfärger.

 

 

 

Griffelpennor & tillbehör till griffel

Griffel-griffelpennor-barn

Staffli till griffeltavla

 

 

Stafflier till Griffeltavlor

Stafflier till griffeltavlor

Vi erbjuder också stafflier till griffeltavlor, vilket är eleganta träställ som ger dig möjlighet att placera griffeltavlan i ögonhöjd utan att behöva montera den på väggen. Våra stafflier är tillverkade av massivt trä och finns i olika storlekar och färger. Till exempel har vi ett stort golvstaffli med klassiskt utseende som är 178 cm högt. Dessutom har hyllan på våra griffelställ höjdjustering, så du kan anpassa den efter dina behov.

 

För att hålla dina griffeltavlor rena och fina rekommenderar vi att du använder våra specialframställda rengöringsprodukter. Vår rengöringsspray tar effektivt bort texten från griffeltavlan, och tvättsvampen är skonsam mot ytan för att undvika slitage. Genom att använda våra griffelpennor istället för vanliga griffelkritor förlänger du livslängden på griffelytan, eftersom pennorna inte kräver hårdare tryck som kan skada ytan. Med en griffelpenna kan du enkelt skriva dina budskap och erbjudanden utan att förstöra den mörka ytan på tavlan.

Tillbehör till griffeltavlor

Håll dina griffeltavlor rena och fina!

Rengöringsprodukter speciellt framställda för griffelytor.

Köp rengöringsmedel och tvättsvamp till dina griffeltavlor för att bevara ytan i nyskick och så ren som möjligt. Vårt rengöringsmedel är i form av en sprayflaska som enkelt tar bort texten från ytan tillsammans med tvättsvampen som är framställd för att inte slita ut ytan. Vi rekommenderar att använda våra griffelpennor till alla griffeltavlor och bordsgriffel för att förlänga livslängden på produkterna. Med vanliga griffelkritor skadas ytan mycket snabbare eftersom man då trycker hårdare. Med en griffelpenna skriver du dina budskap och erbjudanden enkelt utan att fördärva tavlans mörka yta.

 

 

Produkter