Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Broschyrställ för effektiv marknadsföring

broschyrställ för golv

Attraktiv presentation med golvställ för engagerande marknadsföring

Broschyrställ för golv ger en professionell och synlig presentation av ditt marknadsföringsmaterial, vilket lockar fler kunder att ta en broschyr och läsa om dina produkter eller tjänster. När det gäller att sticka ut i mängden och göra ett varaktigt intryck, är våra broschyrställ ett mycket bra verktyg. Genom att placera broschyrställ på strategiska platser i butiker eller på mässor kan du effektivt nå din målgrupp och öka kännedomen om ditt företag och dess erbjudanden. Eftersom broschyrställ för golv finns på ögonnivå lockar de mer uppmärksamhet än material som ligger på diskar eller hyllor. 

 

Anpassa din marknadsföring med flyttbara broschyrställ för golv

Broschyrställ för golv är lätta att flytta och omplacera, vilket ger dig möjlighet att testa olika placeringar för att vad som fungerar bäst. Entréprodukter erbjuder golvställ med fack för broschyrer, tidskrifter och reklamblad. Vi har även expoställ i olika storlekar såsom A5, A4 och A3, perfekta för att visa anvisningar och information till dina besökare, kunder och klienter. Ett expoställ passar utmärkt på mässor och event, medan ett golvställ med flera fack i A3-format är idealiskt för receptioner och väntrum, där det finns gott om plats för tidskrifter, dagstidningar, magasin, andra tidningar och informationsblad. När kunder tar broschyrer från stället kan du passa på att engagera dem i ett samtal och svara på deras frågor direkt. 

 

 

 

Broschyrställ för golv - ger kraftfull marknadsföring

Våra golvställ och broschyrhållare för entréer, mässor och väntrum är stabila och stilrena. De är enkla att montera och finns i olika modeller och utföranden. Med våra enkla expoställ har du möjlighet att visa information i A3-format, som enkelt kan vridas och roteras från liggande till stående läge. Vårt breda sortiment inkluderar även det populära och smidiga golvstället "VIP PRO" med 4 rymliga akrylfack i A4-format. Detta ställ är portabelt, hopfällbart och enkelt att ta med på event och mässor. Dessutom har det plats för egen design och logotyp.

Golvställ eller broschyrställ som det också kallas kan hjälpa ditt företag att sticka ut i mängden. Genom att placera professionellt utformade broschyrer och marknadsföringsmaterial på dessa ställ kan du attrahera fler kunder och öka din försäljning. Kom ihåg att välja strategiska platser för dina ställ och variera innehållet regelbundet för att hålla intresset levande.

 

Fördelar med golvställ

Attraktiv presentation: Broschyrställ för golv ger en professionell och lockande presentation av ditt marknadsföringsmaterial, vilket lockar fler kunder att ta en broschyr och läsa om dina produkter eller tjänster.

 

Effektiv marknadsföring: Genom att placera broschyrställ på strategiska platser i butiker eller på mässor kan du effektivt nå din målgrupp och öka kännedomen om ditt företag och dess erbjudanden.

 

Ökad synlighet: Eftersom broschyrställ för golv finns på ögonnivå lockar de mer uppmärksamhet än material som ligger på diskar eller hyllor.

 

Flexibilitet: Broschyrställen är lätta att flytta och omplacera, vilket ger dig möjlighet att testa olika placeringar för att se vilka som fungerar bäst för din marknadsföring.

 

Ökad interaktion: När kunder tar broschyrer från stället kan du ha möjlighet att engagera dem i ett samtal och svara på deras frågor direkt.

Moms visas:
Produkter