Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vägbom för trafikreglering

Vägbom för trafikreglering köp idag

Bommar - Skapa ett säkert och kontrollerat trafikflöde med vägbom

Trafikreglering är en viktig del av att skapa säkra och effektiva trafikflöden, särskilt när det kommer till motorfordon och liknande. Vi erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa vägbommar, trafikbommar och passersystem som är designade för att möta dina behov av effektiv avspärrning och reglering av trafik.

 

Oavsett om söker bommar för att begränsa trafik i centrum, vid parker, på privata vägar eller säkerställa ordnad parkering, är våra produkter en pålitlig lösning när det gäller högkvalitativa avspärrningslösningar.

 

Reglera trafikflödet med bommar

Våra vägbommar är idealiska för att avgränsa och kontrollera trafik, både på privata vägar, i centrum, vid hyreshus, bostadsrättsföreningar och inom parkeringsområden. Dessa produkter spelar en avgörande roll för att förhindra obehörig användning och säkerställa ett ordnat och säkert trafikflöde.

 

Parkeringsbommar

Våra parkeringsbommar används ofta på privata parkeringsplatser för att förhindra obehörig parkering. De kan också kombineras med passersystem på parkeringsplatser som kräver avgift. Vägbommar fungerar som effektiva hinder för viss typ av trafik, vilket gör dem till ett utmärkt val för att reglera framkomligheten på vägar och olika områden.

 

Gångpassage-avspärrning-bommar

Passagesluss - gångsluss

En passagesluss även kallad vändkord erbjuder en flexibel lösning för att hindra motordrivna fordon från att tränga in i offentliga områden. Med en innovativ design och högkvalitativt stålrör är det en pålitlig lösning för att garantera en trygg och obesvärad fotgängarpassage.

Nordisk kvalitet för hårda väderförhållanden

Våra produkter är konstruerade för att stå emot det tuffa nordiska väderklimatet. Tillverkade med hållbara material och galvaniserade eller lackerade med RAL-färger, erbjuder de utmärkt motstånd mot yttre påverkan och väderförhållanden. Vi garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet.

 

Olika varianter av bommar för avspärrning och avgränsning av motortrafik

Beroende på ditt specifika användningsområde och behov erbjuder vi olika varianter av bommar:

  • Fasta bommar: Enkla och effektiva för grundläggande avspärrning.
  • Låsbara bommar: Ger extra säkerhet och kan låsas upp med nyckel.
  • Öppningsbara bommar: Ger flexibilitet vid behov av tillfällig framkomlighet.
  • Avspärrningar med vajer: Idealiska för områden där flexibilitet krävs.
  • Höjdbegränsare: För platser där fordon över en viss höjd inte bör passera.
  • Parkeringsbom: För att spärra av en enskild parkeringsplats.
Moms visas:
Produkter