Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Papperskorg med askkopp

Papperskorgar med askopp

Papperskorg med askfat - En smart lösning för renare utemiljö

Vår papperskorg med inbyggt askfat är den perfekta kombinationen för att hålla utemiljön ren och samtidigt främja en miljövänlig hållning. Med denna smarta och funktionella lösning kan du enkelt hantera både pappersavfall och fimpar på offentliga platser, parker, uteserveringar eller gångvägar. Utforska fördelarna med vår högkvalitativa och praktiska papperskorg med askfat och bidra till en renare och mer hälsosam utomhusmiljö.

 

 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Praktisk design för dubbel avfallshantering

Vår papperskorg med askfat har en praktisk och genomtänkt design som möjliggör både pappersavfall och fimpar att hanteras på ett smidigt sätt. Den inbyggda askkoppen är utformad för att släcka fimparna snabbt och säkert, samtidigt som den håller dem separerade från det övriga avfallet. Med denna dubbla funktion blir det enklare än någonsin att hålla utemiljön fri från nedskräpning.

 

Hållbar och tålig konstruktion för utomhusmiljö

Vår papperskorg med askfat är tillverkad av högkvalitativa och tåliga material som är utformade för att klara av utmanande väderförhållanden och tung användning. Dess robusta konstruktion gör den lämplig för placering utomhus och säkerställer långvarig användning. Du kan lita på vår papperskorg med askfat för pålitlig avfallshantering och skräpfri utomhusmiljö.

Produkter
    Filter