Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Magnetramar för smidig presentation

köpa magnetiska affischramar - magnetramar

Magnetramar - Självhäftande inforram med magnetisk förslutning

Magnetiska affischramar är ett modernt och smidigt sätt att visa upp meddelanden och kampanjer. Dessa självhäftande inforamar har blivit mycket populära i dagligvaruhandeln men de är lika användbara på kontoret, i väntrummet, i köket eller i verkstaden. Den självhäftande baksidan gör dem enkla att montera på olika material, inklusive glasfönster och kylskåp. Du kan enkelt byta ut ditt innehåll i ramarna, vilket gör dem perfekta för butiker och företag med kontinuerliga uppdateringar av sina budskap.
 

Dessutom kan du välja om du vill presentera din information enkel- eller dubbelsidigt, beroende på dina behov och önskemål. Du har även möjlighet att placera ramen antingen stående eller liggande, vilket ger dig ytterligare flexibilitet i hur du vill visa din information.

Stort sortiment av självhäftande magnetramar

Vi erbjuder ett brett urval av Duraframe® magnetramar i olika färger och standardformat, från det mindre A6-formatet till det större 70x100cm-formatet. Oavsett om du behöver visa en liten annons eller en stor kampanj, kommer du att kunna hitta den perfekta ramen för dina behov. Våra magnetiska affischramar är designade för att vara användarvänliga och praktiska, vilket gör dem till den idealiska lösningen för att visa ditt budskap på ett effektivt och professionellt sätt.

 

Enkel användning

Magnetramarna är utformade för att vara enkla att använda. Med sin magnetiska förslutning och självhäftande baksida är det både enkelt att hitta en plats att sätta upp dem på och att byta ut informationen inuti ramen. Den självhäftande baksidan på magnetramar gör att inga verktyg eller krokar behövs - bara dra bort baksidan och fästa på en jämn yta. Magnetiska inforamar passar utmärkt att använda på släta ytor och lämnar inga fula märken efter sig när man tar bort den.

 

 

Minimal design för maximal exponering

Våra magnetramar har en stilren och minimalistisk design som låter din information stå i centrum. Ramarna är tillverkade av högkvalitativt material med en slank och tunn profil som ramar in ditt budskap. Den enkla designen passar perfekt i alla inredningsstilar vilket gör den otroligt användbar. Oavsett om du vill sätta upp information utanför ett konferensrum, visa upp en kampanj i ditt skyltfönster, i delidisken, frysdisken eller om du vill ha ett städschema på kylskåpet så har vi ett brett sortiment av olika magnetramar. Magnetiska inforamar passar lika bra i hemmet som på företaget. 

 

Kvalitet och hållbarhet

Inom dagligvaruhandeln har magnetramar blivit alltmer populära och användbara. Dessa självhäftande ramar erbjuder butikerna en smidig lösning för att visa sina budskap på ett effektivt sätt. Installationen är snabb och enkel, och ramarna kan fästas på en mängd olika ytor. Baksidan av ramen är täckt med ett klister liknande det som används på post-it lappar, vilket möjliggör enkel omplacering om man önskar justera dess position.

 

 

Det unika med dessa magnetiska ramar är att båda sidorna är magnetiska. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt byta ut budskap i ramen, vilket är särskilt praktiskt för butiker som har kontinuerliga kampanjer och erbjudanden att marknadsföra.

 

En av de mest fördelaktiga egenskaperna hos dessa magnetiska ramar är deras mångsidighet när det gäller fästning. De kan enkelt fästas på glasrutorna på kyl- och frysdiskar, användas i känsliga hisskonstruktioner där borrning är förbjuden, och appliceras på andra hårda ytor där man vill undvika användning av en borrmaskin.

 

För de fall då magnetramen behöver placeras i direkt solljus finns det en speciell serie som kallas "SUN". Dessa ramar är tillverkade av material som tål soliga miljöer ännu bättre och säkerställer att ditt budskap förblir tydligt och lockande även i starkt solljus. Med dessa magnetramar blir det enkelt för butiker inom dagligvaruhandeln att kommunicera med sina kunder och marknadsföra sina produkter och erbjudanden på ett professionellt och effektivt sätt. 

 

Köp DURAFRAME®-magnetramar i vår webbutik online och se de olika storlekarna och display lösningarna som vi erbjuder för att hitta rätt produkt till dig och ditt företags verksamhet. Varmt välkommen in till oss med er beställning!

Produkter