Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gatupratare för butik

köpa gatupratare - trottoarpratare

Gatupratare - Snabb leverans, anpassning och hög kvalitet

Gatupratare är ett utmärkt sätt att marknadsföra din butik. Vi erbjuder ett omfattande utbud av skyltställ, vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser. Eftersom vi tillverkar de flesta gatupratare själva, kan vi hålla priserna låga samtidigt som vi garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi erbjuder även tryck på flera av våra skyltställ så att du kan anpassa din produkt med logotyp och enkelt trycka affischer.

 

Vid större antal, kontakta oss för offert.

Produktfilter
 • Storlek
 • Färg
 • Övriga egenskaper
 • Tillbehör
Rensa
gatupratare mini sign

Gatupratare minisign - mäklarens favorit

Gatupratare Mini, även känd som Minisign, har blivit mäklarnas favorit på grund av sin lilla, smidiga och praktiska design. Den är lätt att ta med sig i bilen och enkel att placera inför husvisningar och liknande evenemang. Mäklarskylten rymmer en utskrift eller affisch i A3-storlek och betraktas som den perfekta dimensionen för dessa typer av skyltar. Den enkla användningen av dagens skrivare, som gör att man snabbt kan skriva ut en A3-affisch hemma eller på kontoret, gör Minisign till den perfekta lösningen.

 

Vi tillverkar våra mäklarskyltar i svart, rött och vitt, både i liggande och stående format. Skyltarnas hållbarhet är utmärkt och de är stabila när de placeras på marken, vilket innebär att vinden inte utgör något större problem för denna typ av skylt. Genom pulverlackering har skylten extra skydd mot väder och vind. På varje sida finns en magnetplast av klar PET-plast som enkelt kan tas bort för att sätta in sitt eget budskap. 

 

Självklart finns det extra magnetplast att köpa om de skulle försvinna eller efter flera månaders flitigt användande i regn och dåligt väder. Vår bästsäljare är den röda varianten i liggande format, men alla varianter finns på vårt eget lager för omedelbar leverans över hela Sverige.

 

Gatupratare Alu - Smidig och lättviktig!

Alu sign gatuprataren, är ett smidigt gatuställ med låg vikt tack vare sin tillverkning i aluminium, vilket är ett hållbart material med både låg vikt och snygg estetik. Själva ramen är tillverkad av högkvalitativa fyrkantsrör i aluminium med en fin finish. Aluminium är även rostfritt och lämpar sig utmärkt för pulverlackering, vilket är en bra metod för att lacka metall. Ytan blir snygg och lackeringen förlänger produktens livslängd. Gatupratare Alu är tillverkad av natureloxiderad aluminium i stommen, där snäppramar har fästs med popnit för säker exponering av affischen och dess budskap.

 

En snäppram är en affischram där fyra snäppspännen eller sidoprofiler "snäpper" upp för att sedan lätta på en skyddsplast som sitter mot baksidan av skylten. Snäppspännena är tillverkade av aluminium och är självklart helt rostfria samt passar utmärkt för utomhusbruk. 

 

Då de är tillverkade i aluminium är de även lätta, vilket underlättar vid öppning och stängning av snäppramarna. Bakom frontplasten placeras affischen eller postern och sedan trycks sidolisterna tillbaka. Då sitter affischen på plats och skyddas av frontplasten. Vår frontplast, som används i dessa prisvärda skyltställ, är av typen antireflex, vilket innebär att den har en något "ruggig" yta som minskar blänk från solen eller starka lampor. Detta är särskilt fördelaktigt om skyltstället ska placeras på en plats där solen skiner. Självklart kan man köpa extra plast till sin trottoarpratare, och vi säljer dessa plastskydd i 5-pack.

 

Vi erbjuder prisvärda gatupratare Alu, även kallade Alu-line, A-bock eller A-ställ, i flera olika storlekar, där 50x70 cm och 70x100 cm är de vanligaste. Självklart har vi flera olika färger och har även specialiserat oss på lite mer ovanliga färger som orange, röd och blå. De vanligaste färgerna är dock natureloxerat (silver) och svart. Om man vill använda en affischhållare inomhus är detta ställ ett mycket snyggt och bra val, eftersom dess lätta vikt gör det enkelt att flytta runt.

 

För utomhusbruk på mer vindutsatta platser kan det vara bättre att satsa på ett stålställ eller till och med en fjäderbaserad modell som Wind eller Windsign i de mest utsatta blåshålen.

 

aluminium gatupratare
gatupratare med logo

Gatupratare med logotyp

 

En trottoarpratare är som en försäljningsagent för butiken, kaféet eller liknande, som aldrig tar semester. Dess uppgift är att kommunicera ett budskap och locka in kunder. Det är viktigt att ha affischer som säljer, och det finns gatuskyltar med plats för logotypen på toppen. Ett skyltställ med tryckt logotyp gör trottoarprataren mycket snyggare, och vi märker att "branded" skyltar ger ett mer omsorgsfullt och professionellt intryck. 

 

De flesta butikskedjor har sina logotyper tryckta högst upp på sina skyltar. På så sätt får man också plats för mer budskap på affischerna och minskar risken för stöld av skyltställen.Vi är experter på att anpassa trottoarpratare med logotyper, och det vanligaste tillvägagångssättet är att vi trycker en klistermärkeslogotyp som täcker skyltens överdel. 

 

Sedan monteras dekalerna av oss på båda sidor av skylten. För bästa hållbarhet och färgäkthet lamineras klistermärkena alltid innan de skärs ut med vår laserskärare för att få en perfekt passform. Den vanligaste bakgrundsfärgen på klistermärket brukar vara vit, eftersom loggans färger då återges på bästa sätt. 

 

Gatupratare toppställ (även kallade tops sign) och gatupratare city (som vissa återförsäljare kallar city sign) har denna populära plats för logotypen. Ni har säkert sett många topsign- och citysign-pratare där vi har monterat logotyper, eftersom vi har flera stora svenska företag som regelbundet beställer skyltar till sina butiker och affärer.

 

 Så varmt välkomna att kontakta oss om ni har frågor angående logotyper på skyltar. Våra grafiker hjälper er gärna med era frågor innan ni gör er beställning.

 

Wind sign är fjäderstället för blåsiga områden

Trottoarpratare wind, eller som den även kallas wind sign, är ett skyltställ som är avsett för platser där det blåser mycket. Om det blåser kraftigt är det definitivt att rekommendera att satsa på en skylt med fjädrar som gör att skylten rör sig i vinden och vippar fram och tillbaka. För vindutsatta områden rekommenderar vi på Entreprodukter starkt denna typ av modell. 

 

Det finns olika typer av wind signs, som till exempel swing master och storm master, men vi förespråkar den enklare modellen som vi helt enkelt kallar trottoarpratare wind, som i många år har varit en klassiker när det gäller skyltning i Sverige. Själva foten eller den nedre delen av skylten ser ut som bokstaven H, vilket ger stadighet på marken. Detta gör att tyngdpunkten blir mycket låg, så wind sign kan stå emot kraftig vind där andra skyltar skulle ha blåsts omkull.

 

Entreprodukter säljer även en modell där foten ersätts av en plastbalja som är utrustad med hjul, vilket gör att man enkelt kan dra eller rulla fram skylten till den plats där den ska ställas. Det är verkligen smart. Plastbaljan på denna wind sign smart kan fyllas med sand eller grus. Det finns återförsäljare som föreslår att man fyller plastbaljan med vatten, men vi anser inte att det är den bästa idén eftersom vattnet kan frysa och expandera, vilket kan göra att plastbaljan spricker och blir obrukbar.

 

Om du har frågor eller vill veta om en vipp-skylt passar dina specifika behov, kontakta vår kundtjänst för mer information.

 

vindvänlig gatupratare
gatupratare med griffel

Griffelställ - Gatupratare med griffelskivor

Ingenting ger såna signaler som ett griffelställ utanför restaurangen, puben eller den lilla butiken. Sedan vi på Entreprodukter startade vår e-handel har vi sålt griffelställ och griffeltavlor, och idag har vi ett enormt sortiment av griffelprodukter på våra hyllor. 

 

Det finns naturligtvis många olika typer av griffeltavlor och griffelställ, och de flesta är avsedda för inomhusbruk, men det finns också många utomhusprodukter tillgängliga. Marknaden har efterfrågat olika modeller, och tillsammans med våra europeiska fabriker har vi utvecklat en gatupratare med vändbara griffelskivor. Denna modell är särskilt populär bland restauranger, där man även kan beställa extra skrivskivor för att kunna skriva hela veckans menyer på de vändbara skivorna och sedan byta ut dem efter behov.

 

Vissa restauranger använder ena sidan för "luncherbjudanden" och när kvällen kommer vänder de griffelskivan och skriver "pubmeny" eller liknande. Detta är en mycket populär och trevlig typ av griffelställ. De flesta griffelställ är tillverkade av trä, och även om de flesta är behandlade för att tåla väder och vind kan de med tiden få viss patina. Om man vill vara på den säkra sidan kan man köpa vårt griffelställ som är märkt med "outdoor", vilket innebär att det är tillverkat av pulverlackerad stål och HGF-laminat som gör griffelstället helt väderbeständigt. Vi har också en väldigt unik produkt som är en griffeltavla utformad som en mjukglass. 

 

För utomhusbruk använder man våra vattenfasta griffelpennor som är märkta med "outdoor", och för inomhusbruk har vi våra standardpennor. Genom åren har vi breddat vårt sortiment av griffelställ kraftigt på grund av den stora efterfrågan på fler produkter för den svenska marknaden. Vi har en serie av både griffelställ och väggramar i griffel tillverkade av återbrukat trä med en sliten vintage-stil. 

 

Dessa griffeltavlor ger verkligen en vintage-känsla och passar perfekt för hantverksbutiker, restauranger och trendiga caféer.

 

 

Old English gatuskylt

Gatupratare smidesskylt med antikt utseende som vi kallar Old English är enligt vår åsikt den snyggaste gatuprataren som för tankarna till den engelska pubvärlden. Om man vill skapa en gammaldags atmosfär och känsla är detta definitivt det skyltstället man bör satsa på. Med sina robusta smidesdetaljer både ovan och under skylten toppar den försäljningsstatistiken för de lite mer unika skyltställen år efter år. 

 

A-bocken är tillverkad av pulverlackerat stål och är försedd med magnetplast för att skydda affischerna på bästa sätt. Vissa kunder väljer att ta bort magnetplasten och istället skriva direkt på den pulverlackerade stålplåten med griffelpennor. På så sätt får man en stadig griffeltavla som fungerar bra utomhus. Om man använder Old English som griffelställ för utomhusbruk rekommenderar vi att man köper våra vattenfasta griffelpennor. Då bör man också skaffa vårt Griffelt Rent spray som löser upp texten från de vattenfasta pennorna på ett enkelt och smidigt sätt.

vintage gatupratare

Gatupratare med betongfot

Som grossist har vi en omfattande portfölj av skyltställ och en modell som är extremt stabil kallas gatupratare med betongfot. Precis som namnet antyder har den en betongfot och kräver förflyttning med hjälp av en palllyftare eller en truck. Att flytta dessa gatupratare med betongfot är enkelt om man har tillgång till en palltruck, men de fötterna försvinner sällan av sig själva av uppenbara skäl. 

 

På bensinstationer placeras dessa oftast mellan drivmedelspumparna eller utanför på närliggande gräsplan.Dessa skyltar väger mellan 140 och 230 kg och är utrustade med inbrottssäkra ramar som kräver användning av medföljande verktyg för att öppnas. De finns i storlekar som passar affischmåtten 70x100 cm, A0 och 100x140 cm. 

gatupratare för city

Gatupratare för synskadade

Gatupratare kan vara en utmaning för synskadade, eftersom blindkäppen kan fastna mellan benen på dem och det kan vara svårt att upptäcka dem. För att adressera detta problem utvecklades modellen "City Sign", som har blivit en stor framgång och en av våra bästsäljande skyltställ. Den här modellen består av en fot som egentligen är en metallring där skylten kan fästas. Den runda ringen underlättar för personer med blindkäppar att känna att det finns något i deras väg. 

 

Dessa skyltställ är ofta de enda som är godkända i stadsmiljö, och flera av Sveriges kommuner kräver att gatupratare ska vara av denna modell. Vi erbjuder dessa trottoarpratare i svart, vitt och rött, och i affischstorlekarna 50x70 cm och 70x100 cm. 

 

Det finns även en toppskylt där företagets logotyp kan monteras. Om så önskas kan vi även ta fram och trycka logotyper, vilket ger en komplett produkt som är anpassad efter företagets budskap. På så sätt kan man direkt packa upp skylten och börja använda den. Självklart erbjuder vi också tryck av affischer som kan beställas samtidigt som gatuprataren.

 

 

Tillbehör till gatupratare

Självklart erbjuder vi också olika tillbehör till gatupratare till förmånliga priser. De vanligaste tillbehören inkluderar magnetplast och frontplast, vilka är två olika typer av skyddsplast som placeras framför affischerna på gatuprataren. Det är bra att beställa dessa tillbehör samtidigt som man köper skylten, eftersom plasten slits med tiden och kommer behöva bytas ut. Plasten har längre livslängd inomhus jämfört med utomhusmiljö.

 

Ett annat mycket användbart tillbehör är en vattentålig affischficka. Denna plastficka är helt vattentät och kan återanvändas om och om igen. Den ena sidan av plastfickan har en antireflexbehandling som minskar blänkande från solens strålar, vilket gör att budskapet syns tydligare. 

 

Vattentäta affischfickor finns i storlekarna 50x70 cm och 70x100 cm. De säljs i set, så man kan själv välja hur många posterfickor man vill beställa. Observera att posterfickorna endast passar till gatupratare med snäppramar.

 

Vi erbjuder även skrivkartong eller textpapper i olika färger och i två olika storlekar, 50x70 cm och 70x100 cm. För närvarande finns det sju olika färger att välja mellan. Dessa används när man vill skriva egna affischer och planscher. Det är perfekt för att snabbt kunna ändra budskap och erbjudanden. Komplettera gärna dessa egenhändigt skrivna affischer med våra tidigare nämnda posterfickor för ett vattentätt alternativ.

 

 

tillbehör gatupratare

Affischer till gatupratare

När det kommer till affischer som skall sitta i gatustället så rekommenderar vi alltid att man använder vattentåliga eller vattenavstötande affischer om det är så att skyltstället skall vara placerat på utsidan av butiken. När det kommer regn och samtidigt blåser så kan det leta sig vatten in till budskapen. Även kondens kan göra att budskapen blir fuktiga med resultatet att reklambudskapen ser tråkiga ut samt att i vissa fall färgen kan släppa från affischerna och fastna på skyddsplasten. Därför rekommenderar vi alltid att man använder vattentåliga affischer i ställen.

 

Vi trycker alltid våra vattentåliga affischer på banderollmaterial vilket gör dem extremt hållbara samtidigt som trycket blir väldigt bra. Glöm inte när ni beställer affischer av oss att ni behöver beställa två st till varje skylt så ni får posters på både fram och baksida. Dessa vattentåliga affischer vi trycker är mycket hållbara och trycket blir riktigt bra.

 

 

Gatupratare som gör att du syns

Om du har en butik eller affär och behöver göra effektiv reklam finns det många olika gatupratare att välja mellan hos oss på Entreprodukter. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:

 • Gatupratare Mini Sign
 • Gatupratare Alu Sign
 • Gatupratare City Sign
 • Toppställ eller Topsign
 • Gatuställ Easy Sign
 • Trottoarpratare Wind Sign
 • Wind Wheel eller Wind Sign Smart
 • Chalkboard
 • Gatuställ Old English

 

De flesta av våra gatupratare och gatuställ finns i olika färger, såsom svart, rött, blått, silver, orange och vitt. Att använda en gatupratare är ett utmärkt sätt att synas och exponera det du vill för dina kunder och besökare. Du kan erbjuda extraerbjudanden eller annat som passar ditt företag. En gatupratare utomhus fungerar som en reklamskylt som passar för olika typer av reklam. Du kan enkelt byta ut affischerna och placera gatuprataren både inomhus och utomhus. En prisvärd gatupratare kan sprida ditt budskap utanför din butik och locka fler kunder. Att ha en attraktiv trottoarpratare kan öka din försäljning. 

 

 

Om du håller den uppdaterad och byter ut erbjudanden då och då håller du din reklam levande. Kom ihåg att köpa frontplast och byta ut den när den gamla plasten blir sliten. Väder och vind kan skada plasten och få den att se tråkig och repig ut. Vi har ett brett utbud av frontplast och magnetplast som du kan använda för att hålla din gatupratare fräsch.

 

 

På Entreprodukter har vi stor erfarenhet av olika displayprodukter, så om du är osäker på vilken typ av trottoarpratare som passar dig, kontakta oss gärna. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt. Vi erbjuder skyltställ i olika storlekar för att tillgodose olika reklambehov. Vi har små gatupratare i storlek A3, som vår Gatupratare Mini Sign. 

 

 

Denna mäklarskylt är tillverkad i stål och finns i svart, vitt och rött. Den levereras komplett med ett set magnetplast. Om du behöver en större trottoarpratare kan du välja en prisvärd Gatupratare Alu Sign. Den finns i storlekar upp till 100x140 cm och är tillverkad helt i aluminium. Den är utrustad med två snäppramar för enkel byte av affischer. Ett set frontplast ingår, men det är rekommenderat att köpa till extra för att ha som reserv.

 

 

Gatupratare i lite mer ovanliga mått

Skyltställ kommer vanligtvis i standardstorlekarna 50x70 cm, 70x100 cm och A3. Dessa affischmått används mest frekvent. Men självklart är det inte alltid så enkelt att alla butiker, restauranger och utländska butikskedjor använder samma standardmått för sina skyltar och affischer. Ibland förekommer ovanligare storlekar i deras skyltprofil.

 

A0 har måtten 1189 x 841 mm eller 46,8 x 33,1 tum. Vi erbjuder inte ett brett utbud av skyltställ i detta format, men vi har några alternativ. Vår vindtåliga modell "Wind Wheel", vår Alu-modell (som är ett A-ställ) och den robusta modellen som ofta används vid bensinstationer och har en betongfot och kräver pallyftare för förflyttning. Dessa stora A0 gatupratare passar utmärkt vid bensinstationer, vägkrogar, däckverkstäder och andra verksamheter nära vägar.

 

A1 har måtten 841 x 594 mm eller 33,1 x 23,4 tum. Många utländska butikskedjor som vi ofta ser i köpcentrum använder detta format för sina affischer. Även i denna storlek erbjuder vi vår populära "Wind Wheel" och A-ställ. Vi har också A-stället i stål, som vi kallar "Gatuställ Easy", i flera olika färger i A1 storlek.

 

A2 har måtten 594 x 420 mm eller 23,4 x 16,5 tum. Även detta format domineras av butikskedjor med utländska ägare som använder det för affischering både inne i och utanför sina butiker. För detta affischmått erbjuder vi endast A-ställen "Easy" och "Alu" i begränsade färger som standard.

 

Gatupratare med logotype

Att använda sin logotyp på gatupratare är ett utmärkt sätt att stärka varumärket och dra nytta av varje tillfälle att synas i miljöer där människor är öppna för att göra köp. Redan när Entreprodukter grundades år 2009 var det vanligt att se logotyper på skyltställ, och sedan dess har vi bränt 1000-tals skyltar för Sveriges företagskedjor inom olika branscher. Ni har säkert sett våra skyltar utanför apotekskedjor, matbutiker, nöjesparker, klädaffärer, restauranger och andra platser. 

Så om ni har en logotyp för er butik eller restaurang, använd den gärna också på era gatupratare. Det ger ett seriöst intryck och ni kommer definitivt märka en ökning av köpande kunder.

 

Hur får jag min logotype på gatupratare? Är det svårt för mig?

Det är mycket enkelt att lägga till er logotyp hos oss på Entreprodukter.se. Ni behöver bara skicka oss er logotyp i ett högupplöst format, och vi tar hand om resten. Vanligtvis trycker vi en dekal med vit bakgrund och placerar er logotyp på denna bakgrund. Vi använder en modern skrivare för att trycka dekalen, och sedan lamineras den för att ge en hållbar yta. Dekalen skärs sedan ut med laserskärning för att passa perfekt. Vår erfarna monteringspersonal placerar sedan dekalerna på varje sida av skylten och packar den sedan säkert i sin originalkartong. Ni som kund behöver bara packa upp den och placera den på önskad plats.

Produkter
  Filter