Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Cykelställ platsgjutning för markförankring

Cykelställ platsgjutning - enkel markmontering

Cykelställ för  platsgjutning – Säker cykelparkering i offentlig miljö

Cykelställ för platsgjutning är en vanlig syn i den offentliga miljön, precis som cykelpollare för platsgjutning. Att förankra cykelställen i marken anses vara den mest robusta och pålitliga installationsmetoden för uteprodukter idag. På Entréprodukter är vi specialister på denna typ av cykelförvaringslösningar och vårt mål är att erbjuda er de bästa alternativen för cykelparkering.

 

Den starkaste och mest hållbara lösningen för cykelparkering

Genom att använda nedgjutna cykelställ ger du dina användare en säker och hållbar plats att parkera sina cyklar. Det minskar risken för skador och stölder. Vi erbjuder olika modeller och designer av cykelställ för nedgjutning, så du kan anpassa dem efter ditt specifika behov och miljö.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

 

 

 

Platsgjutna cykelställ för markmontering

Det byggs mycket nybyggnation runt om i Sverige idag och idag när cykelanvändandet ökar mer och mer så är det viktigt att på ett tidigt stadium rita in och räkna med ett flitigt användandet av olika typer av cyklar redan i planeringsstadiet. Det vanligaste cykelställen vid nybyggnation är just cykelställ som monteras i mark -alltså platsgjutna cykelställ.

 

Dessa cykelställ för fastgjutning är väldigt säkra för cykelägaren då dessa oftast erbjuder möjlighet att låsa fast cykelns ram för att minska stölder. Notera dock att det inte är alla billiga cykelställ för fast markmontage som erbjuder detta. Cykelpollare för fastgjutning i mark är något som formligen exploderat i användandet de senaste 4-5 åren och dessa nedgjutningsbara pollare som till 99% alltid är dubbelsidiga och erbjuder parkering åt 2 cyklar samtidigt är både platseffektivt samtidigt som väldigt ekonomiskt i inköp och i markarbete.

 

Vi på Entreprodukter.se tycker det är viktigt att man planerar sin cykelparkering väl innan man börjar monteringen då dessa uteprodukter oftast är monterade i betong eller annan fixmassa så är det ju lite komplicerat att flytta på redan monterade produkter. Så kontakta gärna vår kundtjänst om ni har produktfrågor eller frågor kring er planering av cykelställ platsgjutning.

Moms visas:
Produkter