Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sopsäckar & Soppåsar

Sopsäckar och soppåsar till våra papperskorgar och offentlig miljö

Sopsäckar & soppåsar till papperskorgar

Upptäck vårt utbud av soppåsar och sopsäckar, skräddarsydda för att komplettera våra papperskorgar och bidra till en miljövänlig avfallshantering. Tillverkade av plast erbjuder våra produkter en mångfald av storlekar och alternativ, inklusive stora plastpåsar och svarta sopsäckar. Oavsett om det är för parker, lekplatser eller andra offentliga miljöer, kan du lita på att våra soppåsar och sopsäckar lever upp till dina förväntningar. Vår mångfald av storlekar, från 60 liter till 160 liter, gör det enkelt att hitta lösningen för dina behov.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Plastpåsar till offentlig miljö

Vi strävar efter att göra sophantering bekväm och smidig med vår kollektion av soppåsar och plastsäckar. Varje påse är av hög kvalitet och användarvänlighet i åtanke, vilket gör det enkelt att hantera avfallet på ett enkelt sätt. Dessutom har vi noga valt material för att säkerställa både funktion och hållbarhet, vilket garanterar att våra påsar är ett pålitligt val för avfallshantering. Våra plastsäckar är tillverkade av antingen 100% eller 80% återvunnet material, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för avfallshantering.

 

Olika typer av plastpåsar

För att hålla den offentliga miljön ren och fräsch är sopsäckar och soppåsar av yttersta vikt. Dessa enkla produkter används över hela världen för att enkelt och miljövänligt samla in och transportera avfall. Genom att välja rätt plastpåsar för avfallshantering kan vi tillsammans skapa en trivsam och hälsosam stadsmiljö.

 

Varför ska jag använda plastpåsar?

Fördelarna med att använda plastpåsar i offentliga miljöer är många. Genom att installera papperskorgar försedda med sopsäckar och soppåsar minskar man mängden skräp och föroreningar, vilket leder till en renare stadsmiljö. Dessutom underlättar soppåsarna tömningen av papperskorgarna, och när det finns tillräckligt med papperskorgar runt om i staden är människor mer benägna att kasta sitt skräp i soppåsarna istället för att slänga det i naturen. Detta är avgörande för att bevara våra naturliga ekosystem och djurliv.

 

Användsningsområden plastpåsar

Plastpåsar används i en mängd olika offentliga miljöer, såsom parker, skolor, kommersiella fastigheter, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar. Oavsett om det behövs sopsäckar för papperskorgar eller kraftiga säckar för städning runt fastigheter, finns det olika alternativ för olika användningsområden.

Produkter