Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tidningshållare - få morgontidningen vid dörren

Köpa Tidningshållare

Tidningshållare för smidig leverans av morgontidningen

Tidningshållare, en tidningsklämma för smidig leverans av morgontidningen är mycket uppskattat av de flesta hyresgäster som prenumererar på en morgontidning. Även om morgontidningen i vissa distrikt levereras till fastighetens postbox, är det fortfarande vanligast att tidningsbärare levererar den till hyresgästernas ytterdörr. En tidningshållare eller tidningskorg utanför ytterdörren är det föredragna sättet att få morgontidningen enligt 95% av de tillfrågade hyresgästerna.

 

Vid större antal kontakta oss på Entreprodukter

 

​​Tidningshållare till fastighet, hyreshus och BRF

Vi har ett brett sortiment av tidningshållare till trapphus

Vi erbjuder tidningshållare (även kallad tidningsklämma) i flera olika modeller, material och färger. Oavsett om du föredrar en tidningshållare i mässing, trä eller rostfritt stål har vi alternativ som passar din stil. För exklusiva bostadsrättsföreningar är tidningshållare i mässing eller ek ett självklart val.

 

Säkerhetsdörrar ökar behovet av tidningshållare

Flera fastighetsägare installerar säkerhetsdörrar i hyresgästernas lägenheter. Säkerhetsdörrar är en klok investering eftersom de skapar en tystare miljö i både lägenheten och trapphuset, tack vare deras goda isolering och avsaknad av brevinkast. När brevinkastet försvinner, behöver det ersättas med exempelvis en tidningshållare. Denna tidningshållare monteras oftast i samma höjd som handtaget på lägenhetsdörren för att göra det smidigt att hämta morgontidningen.

 

Populära Sökbegrepp

Många besökare hittar till vår webbshop genom sökmotorer, och vanliga sökfraser inkluderar:

Tidningshållare vägg: Troligtvis en hyresvärd som söker en lösning för dagstidningsleverans till sina hyresgäster.

Tidningshållare trapphus: Sannolikt en fastighetsägare på jakt efter tidningshållare för sina hyresgäster.

Tidningshållare trä: Eftersöker troligtvis vår tidningshållare i ek från importören Svenska fastighetsboxar som vi säljer.

Tidningshållare mässing: Kommer från tillverkaren Din Box, vår största leverantör av postprodukter.

Tidningshållare klämma: Vår vanligaste modell.

 

 

Stilren design

Våra tidningshållare är inte bara funktionella, de är också en stilfull inredningsdetalj till ditt trapphus. Med olika designalternativ kan du välja en tidningshållare som passar din hyresfastighet, Bostadsrättsförening (BRF) eller ditt företag. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk design eller en mer klassisk och elegant stil, har vi tidningshållare som kommer att passa dina önskemål.

 

Hållbar kvalitet

Vi värdesätter kvalitet och hållbarhet i våra produkter. Våra tidningshållare är tillverkade av högkvalitativa material som är robusta och tåliga. 

Moms visas:
Produkter