Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Bollspel för olika bollsporter

bollspel - sport och bollsport

Bollsport, njut av spel och motion i friheten

Vi erbjuder ett brett utbud av bollsportutrustning för utomhusbruk i den offentliga miljön som är perfekt för att människor ska kunna njuta av spel och motion i friska luften. Oavsett om du söker utrustning för basket, pingis, fotboll, volleyboll eller bollplank, har vi allt du behöver för att utöva och njuta av dina favoritsporter inom bollspel.

 

Med våra högkvalitativa produkter kan du skapa en rolig och engagerande atmosfär för dina invånare och boende där de kan träna, tävla och ha kul med vänner och familj.

 

Basketkorgar

Våra basketkorgar för utomhusbruk är designade för att ge en autentisk känsla av basket och förbättra din spelupplevelse. Vi erbjuder både fasta och portabla basketkorgar av hög kvalitet som är robusta nog att klara av tuffa spel och väderförhållanden. Sätt upp en basketkorg i din trädgård, på din gård eller på en offentlig plats och njut av att spela din favoritsport när som helst.

 

Pingisbord

Våra utomhuspingisbord är perfekta för att utmana vänner och familj i en rolig och konkurrenskraftig pingismatch utomhus. De är tillverkade av väderbeständiga material som tål sol, regn och vind, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, kommer våra pingisbord att ge timmar av underhållning och motion.

 

Fotbollsmål

Våra fotbollsmål för utomhusbruk är utformade för att göra dina fotbollsmatcher ännu mer spännande och utmanande. Vi erbjuder olika storlekar och designs för att passa olika åldersgrupper och spelare. Våra fotbollsmål är tillverkade av tåliga material som klarar av kraftiga skott och påfrestningar, vilket gör dem perfekta för intensivt spel utomhus.

 

Volleybollnät

För dig som älskar beachvolleyboll eller vill spela volleyboll på gräset, erbjuder vi hållbara och enkla att montera volleybollnät. Våra nät är justerbara för att passa olika höjder och är tillverkade av slitstarka material som klarar av utomhusförhållanden. Njut av att spela volleyboll med vänner och familj på stranden, i parken eller i din egen trädgård.

 

Bollplank

För enklare övningar och träning, erbjuder vi bollplank som är perfekta för att förbättra din bollkontroll, teknik och reflexer. Våra bollplank är kompakta och lätta att använda utomhus. De erbjuder en mångsidig träning för olika bollsporter och kan användas av spelare på alla nivåer.

Moms visas:
Produkter