Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Cykelställ med låsram ett stöldsäkert val

Cykelställ med låskonstruktion

Låsram - för att skydda din cykel

Det finns cyklar idag som kostar lika mycket som en liten bil. Därför vill många låsa fast mer än bara framhjulet eller bakhjulet. Då är ett cykelställ med ramlås en perfekt lösning som fördröjer eller till och med förhindrar stölden av cyklarna. 

 

Vi har ett flertal modeller av stöldsäkra cykelstöd för både offentliga platser som BRF som vill erbjuda de boende en säkrare förvaring av cyklar. Är du osäker på vad du skall välja? Kontakta oss för hjälp att hitta rätt cykelställ.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

 

 

Gör det svårt för tjuven

Cyklar blir mer och mer stöldbegärliga. Många cykelmärken idag har snabbkopplingar på hjulen vilket gör det väldigt enkelt att stjäla det mesta och dyraste på cykeln. Därför ställs det mer krav på hur cykelägare vill kunna låsa fast sin cykel. Då dessa cykelställ har en låsbygel så har du möjligheten att kunna låsa fast både hjul och ram. På så sätt försvårar du för tjuven och chansen blir mycket större att du får ha din cykel i fred.

 

Cykelställ med ramlås för mark och vägg

Våra ställ med ramlås finns både för montage på backen eller på väggen/fasaden. Med tillbehör som förankringsvinklar och jordankare får du en konstruktion som sitter stadigt på plats. Känner du att du vill göra det ännu säkrare för cyklarna så rekommenderar vi att gjuta fundament som du monterar cykelstället på. Dessutom finns flera av våra produkter lackade i olika färger. Många av modellerna vi har i sortimentet är dessutom förlängningsbara. Detta gör att du kan skaffa så många cykelparkeringar med låsbara cykelställ som du behöver eller får plats med. Behöver du hjälp med att planera eller funderar du på vilka cykelställ med ramlås som passar i just ert område? - kontakta oss gärna så hjälper vi dig under hela din beslutsresa.

 

Låsbara scooterställ

Behöver du plats för sparkcyklar och elskootrar? Då skall du titta närmare på våra scooterställ som vi har i sortimentet. Sparkcykeln låses enkelt fast med ett godkänt hänglås i scooterstället. Många bostadsrättsföreningar och skateparker blandar vanliga cykelställ med scooterställ så att alla 2-hjuliga fordon har en möjlighet att bli fastlåsta och hålla tjuven borta.

 

Vilka lås bör jag ha i cykelstället?

Generellt brukar man säga att de cykellåsen försäkringsbolagen har godkänt bör du använda. De vanligaste modellerna som du dessutom kan ha med dig på cykeln i en hållare är ett U-lås eller bygellås. Men visst hade en ordentlig kätting vara att föredra men möjligheten att ha med sig detta under cykelturen är begränsad.  Vill du läsa mer så har stöldskyddsföreningen en jättebra sida med matnyttig information. Känner du osäker på någon produkt, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Moms visas:
Produkter