Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Affischer - Lågprisaffischer & posters av hög kvalitet

köpa affischer

Affischer av hög kvalitet – Trycks utan startkostnad!

Entréprodukter erbjuder tryck av affischer och posters till förmånliga priser. Vi trycker direkt från dina original för både inomhus- och utomhusbruk. Om du planerar att använda dina posters och affischer på väggar rekommenderar vi att du köper våra praktiska affischramar. Vi erbjuder även tryck av stora serier till förmånliga priser. För stora budskap som ska exponeras utomhus rekommenderar vi tryck på banderoller.

 

Kontakta oss för offert vid större kvantiteter

Upptäck våra låga priser, snabba leveranser och höga kvalitet. Beställ dina tryckta affischer och posters hos oss idag!

Produktfilter
  • Storlek
Rensa

Tryck affischer billigt - Vi tar ingen startavgift!

Sedan 2009 har vi producerat affischer enligt våra kunders önskemål. Hos oss undviker du de extra startkostnader som ofta förekommer hos andra tryckare, vilket gör oss till ett bra och kostnadseffektivt alternativ. Vi prioriterar att inleda våra samarbeten på ett smidigt sätt - flexibla och redo att trycka både stora och små serier av affischer till en rimlig kostnad. Så om du letar efter att trycka prisvärda affischer online, har du kommit till rätt plats. Med vår långa branscherfarenhet levererar vi affischer och posters av hög kvalitet över hela Sverige, tack vare vår användarvänliga e-handel.

 

banderoller i högsta kvalitet

 

Affischer med eget tryck - bra att veta!

 

Högre upplösning ger bästa kvalitet!

För att säkerställa att din affisch uppnår högsta möjliga kvalitet, rekommenderar vi att du skickar in en högupplöst bild eller design. Vi föreslår ett minimum på 150 DPI för bilder i storlekar på 70x100 cm och större, samt 300 DPI för mindre storlekar. Vi kommer givetvis höra av oss till dig om din bild eller ditt original inte uppfyller dessa kriterier. Tänk på att bilder hämtade direkt från internet kan vara för små i storlek för att se bra ut på en affisch.

 

Välj rätt tryckmaterial

Standardpapper är det mest använda alternativet för de flesta ändamål, under förutsättning att dina affischer inte kommer att utsättas för direkt vattenexponering. Standardpapper, även känt som affischpapper, är det mest kostnadseffektiva alternativet för att producera affischer och är populärt bland dem som letar efter ekonomiska affischer online. En nackdel med detta material är att det inte är vattenavvisande och kan utveckla en ojämn yta över tiden. Standardpapper fungerar dock utmärkt för alla användningsområden som inte är utomhus.

 

 

 

köpa affischer

Tryckt affisch för ljuslåda - Uppnå bästa resultat med rätt materialval

En ljuslåda är en affischram där budskapet belyses bakifrån, även känd som bakbelyst. Det finns olika typer av ljuslådor med olika belysningstekniker, inklusive lysrör och modernare LED-teknik. LED-ljuslådor är ett utmärkt val eftersom de är tunnare och kan belysa affischerna på ett effektivt sätt med rätt teknik. Om du använder en sådan ljuslåda rekommenderar vi att du beställer dina affischer på backlit-film för att uppnå högsta möjliga tryckkvalitet.

Backlit-film består av en vit mjölkaktig plastfilm istället för pappersfibrer. Avsaknaden av pappersfibrer resulterar i bättre ljusgenomsläpp och färger som upplevs som klarare och mer rena än om man trycker affischer på vanligt standardpapper. Om du vill framkalla affischer för ljuslåda är backlit-film det bästa alternativet.

 

Backlit-film - Det bästa valet för ljuslåda

Backlit-film består av en vit mjölkaktig plastfilm istället för pappersfiber. Denna materialval möjliggör effektiv ljusgenomträngning, vilket resulterar i klara och rena färger i affischen, i motsats till när de trycks på vanligt standardpapper. Så om du vill producera affischer för ljuslåda, är backlit-film det bästa alternativet. Vår strävan är alltid att ge dig det bästa resultatet!

 

Affischer för utomhusbruk - Hållbarhet och kvalitet i fokus

Vi använder samma vattentåliga material för att producera dessa affischer som vi gör för våra banderoller. Detta banderollmaterial är en utmärkt val för utomhusaffischer eftersom det är robust, ger utmärkt tryckkvalitet och ger en lång livslängd åt dina tryckta posters. Om du överväger att skapa din egen skylt till ett överkomligt pris, är en affisch på vattentåligt material ett utmärkt alternativ. Du kan använda den för att skapa en imponerande skylt utanför din gårdscafé eller butik. Dessa trycksaker kan även enkelt fästas med en häftpistol och är ofta hållbara nog att användas flera gånger.

 

Utöver affischer kan vi också producera backdrops, banderoller, rollups, canvas-tavlor och mycket mer. Det du ser på vår webbplats är bara en liten del av vårt sortiment när det gäller trycksaker. Om du är i behov av större mängder, är du välkommen att kontakta oss på Entreproduketer för en offert och det bästa priset för stora produktioner.

 

Vår kundtjänst är tillgänglig på vardagar och har lång erfarenhet och kunskap inom trycksaksproduktion. Vi är alltid redo att diskutera dina behov och krav inför din beställning för att du ska känna dig trygg med ditt köp online. Vi följer alltid upp med dig som kund innan vi går vidare med tryck för att säkerställa att du känner dig nöjd. Hos oss kan både du som är företagskund och du som är privatperson handla online.

 

Vid större antal kontakta oss för offert

Moms visas:
Produkter
    Filter