Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tillbehör

 Tillbehör Fastighetsbox

 

Tillbehör till Fastighetsboxar

- Skräddarsydda lösningar för funktionell och säker hantering

Utforska vårt omfattande sortiment av tillbehör till fastighetsboxar, som inkluderar ellås med RFID, Ellås med Pinkod, snedtak, tidningshållare, cylindrar, hänglås, namnark och namnskyltshållare.

 

Våra skräddarsydda tillbehör kompletterar fastighetsboxarna på ett praktiskt och estetiskt sätt, vilket skapar en effektiv och säker hantering av post och paket. Upptäck fördelarna med våra högkvalitativa tillbehör och anpassa dina fastighetsboxar efter dina behov och önskemål.

Tillbehör som gör dina analoga fastighetsboxar till digitala fastighetsboxar

 

 

 

Ellås till fastighetsbox med RFID

 

Ellås till fastighetsbox med RFID

Ge dina gamla analoga fastighetsboxar en uppgradering till det digitala åldern med vårt elektroniska lås med RFID-teknologi. Detta RFID-lås är skapat med fokus på användarvänlighet och smidighet i åtanke.

 

Installationen är en barnlek och du slipper komplicerade kabeldragningar eller att anlita dyra hantverkare för att konvertera dina fastighetsboxar till digitala. Med vår lösning är det snabbt och enkelt att få en modern fastighetsbox utan krångel. Läs mer om Elektronsiska lås med RFID här.

 

 

Ellås till fastighetsbox med kod

Ellås till fastighetsbox med kod

Upptäck vårt batterilås med pinkod som ger en praktisk lösning för smidig åtkomst till dina fastighetsboxar. Detta moderna ellås tar bort alla de besvär som följer med förlorade nycklar och krångliga lås.

 

Detta elektroniska lås för postboxar är perfekt för användning i serviceboxar, paketboxar och andra gemensamma utrymmen. Genom att använda en enkel pinkod, gör det livet enklare och eliminerar behovet av att oroa sig för nycklar eller komplicerad hantering. Läs mer om Elektroniska lås med Pinkod här.

 

Moms visas:
Produkter