Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Håll dina visitkort prydligt med våra prisvärda visitkortshållare

Visitkortshållare i plexiglas

Akrylställ Visitkortshållare - Visa upp dina visitkort!

Håll dina visitkort prydligt och redo att överlämnas till kunder, klienter och partners med våra prisvärda visitkortshållare av hög kvalitet. Oavsett om du föredrar genomskinliga, vita eller svarta ställ, har vi flera alternativ i olika storlekar och stilar för att matcha din smak. Tillverkade av högkvalitativt plexiglas, ger våra visitkortshållare en professionell presentation som kommer att göra ditt varumärke och ditt intryck professionellt. Vi erbjuder snabb leverans direkt från vårt svenska lager, vilket gör det snabbt och enkelt att beställa hem visitkort i plexiglas.

 

 

Prisvärda visitkortshållare i akryl för professionell presentation

Våra akrylställ visitkortshållare är enkla att använda och kan placeras på olika platser. Du kan använda dem på receptionsdiskar, informationsdisplayer, eller mässmontrar för att smidigt visa upp dina visitkort på ett överskådligt sätt. Oavsett om det är på kontoret eller vid olika evenemang, är våra akrylställ visitkortshållare perfekta för att marknadsföra ditt företag och underlätta för dina kunder att ta med sig ett visitkort.

 

När det kommer till att göra ett varaktigt intryck och hålla dina visitkort snyggt organiserade, är våra visitkortshållare det perfekta valet. Vi på Entreproduker.se erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa visitkortshållare som inte bara hjälper dig att hålla dina visitkort prydligt utan också ger en professionell presentation. 

 

Varför välja våra visitkortshållare i akrylplast?

Att ha en stilren och praktisk visitkortshållare är avgörande när det handlar om att överlämna dina visitkort till potentiella kunder, klienter och partners. Våra visitkortshållare erbjuder en mängd fördelar:

 

Professionell presentation

Våra visitkortshållare är tillverkade av högkvalitativt transparent plexiglas, vilket ger en professionell och elegant presentation. När du överlämnar ett visitkort från en sådan hållare, ger det ett minnesvärt intryck och visar att du lägger vikt vid detaljer och kvalitet.

 

Bred variation i storlek och stil

Vi förstår att olika företag och yrken har olika preferenser när det gäller visitkortshållare. Därför erbjuder vi ett brett utbud av alternativ, inklusive liggande och stående format samt olika fackantal. Oavsett din smak och behov, har vi en lämplig visitkortshållare för dig.

 

Snabb leverans och bekväm beställning

Vi erbjuder snabb leverans direkt från vårt svenska lager, vilket gör det bekvämt för dig att skaffa de visitkortshållare du behöver. Vi vet hur viktigt det är att ha dem tillgängliga när du behöver dem som mest.

 

Användningsmöjligheter

Våra visitkortshållare är mångsidiga och kan placeras på olika platser för att effektivt visa upp dina visitkort. Några användningsområden inkluderar:

  • Receptionsdiskar: En idealisk plats att ha din visitkortshållare för att göra det enkelt för besökare att ta ett visitkort när de passerar.

  • Informationsdisplayer: Perfekta för att dela visitkort på produktvisningar, showrooms eller utställningar.

  • Mässmontrar: Hjälper till att marknadsföra ditt företag och gör det smidigt för dina kunder att ta med sig ett visitkort.

  • Kontoret: Ha dina visitkort placerade på ditt skrivbord så att du lätt och enkelt kan ge besökare dina kontaktuppgifter. 

 

Oavsett om det är på kontoret eller vid olika evenemang, är våra visitkortshållare perfekta för att stärka din marknadsföring och underlätta för dina kunder att ta med sig ditt visitkort.

 

Skapa ett professionellt intryck

Med våra visitkortshållare är du redo att göra ett professionellt intryck varje gång du överlämnar ett visitkort. Håll dina visitkort snyggt organiserade och visa att du lägger vikt vid detaljer och kvalitet. Kontakta oss idag och beställ dina visitkortshållare från Entreproduker.se.

Moms visas:
Produkter