Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Parkbänk & Parksoffor för platsgjutning

​​Parkbänkar & Parksoffor för platsgjutning utbänk

Parkbänkar & Parksoffor för platsgjutning i offentlig miljö

När det gäller markgjutning av parkmöbler är det att föredra om utemöblerna är placerade på platser där det är mycket folk, eftersom en fast monterad parkbänk kommer att klara av det mesta som kan hända under dess livstid.

 

Genom att markgjuta utemöbler får man en bekymmersfri användning under många år framöver. Om ni önskar problemfrihet och lång hållbarhet för era parkmöbler, är platsgjutning av parkmöbler att föredra framför fristående modeller. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi er med vad ni behöver inför ert köp av utemöbler för er utemiljö.

 

 

Är det svårt att platsgjuta parkmöbler från Entréprodukter?

För en vaktmästare eller entreprenadfirma är det mycket enkelt att platsgjuta en parksoffa eller någon annan typ av utemöbel. Det är enkelt och går snabbt, och resultatet blir en fast monterad parkmöbel som kommer att göra sitt jobb under många år framöver.

 

Om ni har en skola, bör ni definitivt överväga att platsgjuta era utebänkar. Skolungdomar är kreativa och tycker om att flytta runt på parkmöbler, vilket man oftast inte vill ha. Därför kan en platsmontering vara utmärkt i er miljö. Det kan dock vara bra att involvera eleverna i planeringsarbetet så långt det är möjligt, eftersom de kommer att känna sig delaktiga och ta väl hand om de parkmöbler ni investerar i. Idag finns det flera nya parkmöbler med en avslappnad stil som passar mycket bra på skolgårdar, fritidsgårdar och andra platser där det ofta samlas ungdomar.

 

Dessa avslappnade bord och bänkar ute är mycket uppskattade och passar väl i skolmiljöer, eftersom man kan kombinera olika varianter för att skapa en egen möbelgrupp som passar er specifika miljö. Det kan också vara bra att tänka på att förse skolgården med ett stort antal robusta papperskorgar, som våra modeller "Parken", som är extra hållbara för miljöer där det kan vara tufft.

 

Stadens parker och promenadstråk - den perfekta avslappningsmiljön

I både stora och små städer finns vackra parker och promenadstråk. Dessa kan vara anlagda med växtlighet i många färger eller leda er längs stadens centrum med butiker och uteserveringar. Här är det självklart att hitta möjligheter att sitta en stund och njuta av omgivningen och utsikten på en platsgjuten parkbänk. Genom smart planering kan man placera en bänk för att tjäna flera syften än bara rekreation - visa upp stadens bästa sida med parkförvaltningens stoltaste skapelser eller locka kunder till caféer och restaurangers uteserveringar.

 

Att skapa en genomtänkt offentlig miljö på kommunens allmänna gator leder till ökad trivsel och en allmänt positiv känsla för platsen man befinner sig på. Det kräver också förutsättningar för att hålla det rent och fräscht. Vi erbjuder soptunnor för utomhusbruk som tål de skandinaviska väderförhållandena. På Entréprodukter har vi arbetat nära produkter för utomhusmiljöer sedan 2009 och har sedan dess valt ut produkter med god kvalitet till bra pris. Vi hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar, restauranger, caféer, butiker och andra som vill skapa gemensamma utomhusplatser för människor som rör sig i området. Köp Parkbänkar & Parksoffor för platsgjutning på entreprodukter.se

Moms visas:
Produkter