Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Beachflaggor

Beachflaggor - reklam

Billiga beachflaggor med tryck: Ge Ditt Företag En Synlig Närvaro på Stranden

Vill du att ditt företag ska synas på stranden? Beachflaggor med tryck är det perfekta sättet att marknadsföra ditt företag och dra till dig uppmärksamhet. Här på Entréprodukter erbjuder vi beachflaggor och strandflaggor av hög kvalitet. Våra flaggor trycks på 115 grams 100% stickad polyester, vilket ger dem lång hållbarhet och en levande look i vinden. Med våra brandklassade flaggor är du redo för utomhusbruk och kan skapa en imponerande synlig närvaro vid stranden. Läs vidare för att upptäcka hur beachflaggor med tryck kan ta din marknadsföring till nya höjder.

Önskar ni beställa ett större antal beachflaggor så kontakta oss för offert då vi ofta arbetar med stora volymer. Önskar ni hjälp med era original så har vi grafiker som står till ert förfogande mot pristillägg.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

Varför välja beachflaggor med tryck?

Att marknadsföra ditt företag på stranden kan vara en utmaning. Med så många konkurrenter runt omkring kan det vara svårt att fånga potentiella kunders uppmärksamhet. Beachflaggor med tryck löser det här problemet genom att skapa en iögonfallande syn på stranden. Genom att använda ditt företags logotyp, slogan eller andra marknadsföringsbudskap på flaggan kan du öka varumärkesigenkänningen och skapa en stark koppling till ditt företag.

 

beachflaggor på nätet

Kvalitet och hållbarhet

När det kommer till beachflaggor är kvalitet och hållbarhet av yttersta vikt. Våra beachflaggor tillverkas av 100% stickad polyester med en vikt på 115 gram per kvadratmeter. Detta material är både tåligt och flexibelt, vilket gör att flaggorna klarar av vindstötar utan att skadas. Du kan vara säker på att våra flaggor kommer att hålla länge och ge ditt företag en professionell och pålitlig image.

Sublimeringstryck för imponerande resultat

En av de stora fördelarna med våra beachflaggor är sublimeringstrycket. Sublimeringstryck innebär att färgerna tränger in i tyget, vilket ger en dubbelsidig effekt och enastående färgåtergivning. Oavsett om det är soligt eller blåsigt på stranden kommer ditt tryck att vara levande och locka till sig uppmärksamhet från alla håll.

 

Snabb leverans för att möta dina behov

Vi förstår vikten av att få dina beachflaggor i tid för dina evenemang och kampanjer. Därför erbjuder vi snabba leveranser på våra flaggor. 

Håll dina beachflaggor rena och fräscha

 

 

Skötselråd för beachflaggor

1. Innan den första användningen rekommenderar vi att du tvättar flaggan.

2. Flaggor bör exponeras på säkert avstånd från objekt och föremål som kan skada dem, till exempel byggnader, växter, staket, stolpar, etc.

3. Om en flagga är skadad, bör den repareras omedelbart - skadan kan påverka dess hållbarhet.

4. Flaggorna bör tvättas minst en gång per månad och om flaggorna utsätts för större föroreningar.

5. Flaggorna ska tvättas med tvättmedel avsedda för tvätt av kläder (tvättpulver eller bättre vätskor för färgtvätt), i automatiska tvättmaskiner i temperatur upp till 40° C.

6. Vid flaggor som är smutsigare föreslår vi att du tvättar dem först - antingen automatiskt med ett specifikt program eller av handtvätt.

7. Putssmuts kan handtvättas noggrant.

8. Flaggorna efter tvätt kan antingen virvla runt eller fästas direkt på stolparna.

9. Flaggorna ska strykas i temperaturer som är lämpliga för polyester.

10. Flaggorna ska inte kemtvättas.

 

Produkter