Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Dubbelsidiga cykelställ - smart cykelparkering

Dubbelsidiga Cykelställ -cykelparkering med dubbla sidor

Dubbelsidiga cykelställ - optimal cykelparkering

Utforska vårt sortiment av dubbelsidiga cykelparkeringar som erbjuder en praktisk och kostnadseffektiv. Med dubbelsidiga cykelställ kan du utnyttja tillgängligt utrymme optimalt och erbjuda parkeringsmöjligheter från båda sidor. Detta gör det till ett utmärkt alternativ när man har gott om plats och inte är begränsad av trånga förhållanden.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

 

Platseffektiva och ekonomiska

Våra dubbelsidiga cykelställ är både platseffektiva och ekonomiska. Genom att erbjuda dubbla cykelplatser per ställ minskar vi priset per cykelparkering och gör det mer kostnadseffektivt både vid inköp av ställen och vid eventuellt markarbete.

 

Vi förstår att varje cykelparkering har sina egna unika förutsättningar. Vårt team är kunniga och vi på Entréprodukter hjälper dig att välja rätt lösning som passar dina behov och den specifika cykelparkering som passar dig bäst. Vi kan guida dig genom olika alternativ och se till att du får en optimal och funktionell dubbelsidig cykelparkering.

 

Monteringsalternativ - Dubbelsidiga cykelställ

Beroende på installationens plats och krav kan vi erbjuda olika monteringsalternativ. För fristående cykelställ kan de enkelt placeras direkt på marken och eventuellt säkras med markspikar eller jordankare. Denna lösning är kostnadseffektiv och passar många tillämpningar. 

 

Om du planerar att installera cykelställ i en byggnad eller cykelgarage kan våra 90 graders monteringsvinklar fästas direkt i betonggolvet, vilket också är en ekonomisk och effektiv metod. När det gäller dubbelsidiga cykelpollare erbjuder vi olika alternativ för fastsättning. Vissa modeller kan bultas fast i markplattor, men det vanligaste är att pollarna gjuts ner i marken för en stabil och säker installation. Detta är det mest populära alternativet vid nyinstallation eller uppgradering av befintliga cykelparkeringar.

 

På Entréprodukter ingår i Skyltab som har sålt cykelställ och uteprodukter sedan 2009. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet inom området delar vi gärna med oss av vår expertis till dig som kund. De flesta av våra produkter finns på vårt eget lager i Vänersborg, vilket möjliggör snabb leverans även vid stora beställningar. Vi har också ett nära samarbete med tillverkare i Sverige och andra länder i Europa.

 

Skapa en effektiv och platsbesparande cykelparkering med våra dubbelsidiga cykelparkeringar. Kontakta oss idag för mer information och personlig rådgivning.

Moms visas:
Produkter