Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Mäklarskyltar

köp billig mäklarskylt

Mäklarskyltar, visningsbockar och små gatupratare för smidig och snabb skyltning!

Är du på jakt efter en mäklarskylt eller en visningsbock? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du ett fantastiskt sortiment av smidiga skyltställ som gör det enkelt att visa upp ditt budskap på ett ögonblick. Mäklarskyltarna är speciellt populära bland mäklare som behöver guida besökare på ett smidigt sätt. Det bästa av allt är att dessa skyltar är otroligt lätta och behändiga att ta med sig tack vare sin låga vikt. Att byta budskap är enkelt som en dans, eftersom skyltarna är försedda med magnetplast som sitter fast med magnetlister. Det betyder att du inte behöver några verktyg alls för att göra ändringar. Hos oss på Entreprodukter finns det ett stort utbud av visningsbockar att välja mellan. Dessutom erbjuder vi snabb leverans för att du ska kunna komma igång med din skyltning utan dröjsmål!

 

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Portabla mäklarskyltar

Mäklarställ hos Skyltab

Visningsbock för mäklare

 

 

Smidiga mäklarskyltar och små gatupratare för tydliga budskap

Våra visningsbockar är verkligen smidiga och enkla att använda. Tack vare deras låga vikt och smarta hopfällbara design är de otroligt populära bland människor i rörelse som behöver snabbt och effektivt visa upp reklam eller information. Oavsett om du vill peka ut parkeringsplatser till besökare eller påminna dem om att använda skyddsskor inomhus, så är dessa skyltar det perfekta verktyget för att skapa en tydlig hänvisning eller påpekande. Det finns inga begränsningar för användningsområdena för dessa visningsskyltar!

 

En viktig detalj att tänka på är att ha olika färger tillgängliga för mäklarskyltarna. Varje mäklarfirma har sin egen unika färgprofil, och de vill förstås att deras visningsskyltar följer företagets grafiska identitet. För några år sedan fanns det bara svarta mäklarskyltar, men vi var de första att introducera vita skyltar. Sedan 2012 tillverkar vi även visningsskyltar för mäklare i rött. En röd gatupratare i A3-format har visat sig vara otroligt populär och är idag vår bästsäljare. Det är viktigt att förstå att alla färgerna egentligen är exakt samma produkt, och det är bara färgen som skiljer dem åt. Vi kallar dem helt enkelt för "minisign" eller ibland "minisigns".

 

Enkel och portabel design för smidig användning

Varje minisign i A3-format är hopfällbar med gångjärn längs överkanten av skylten. Den öppning som finns längst upp gör det enkelt att lyfta och bära skylten när den behöver flyttas eller kanske vikas ihop för att placeras i bagageutrymmet på en mäklares fina bil.

 

Wiresystem - En perfekt lösning för fönsterexponering

Vårt wiresystem är en verklig storsäljare när det kommer till att visa upp objekt i exempelvis skyltfönster. Detta vajersystem levereras komplett med två kraftiga vajrar och fästen för att säkra dem på plats. Dessutom ingår fem robusta hårdplastfickor som monteras på de uppsatta vajrarna. I dessa akrylfickor kan du placera dina A4-ark med de objekt du har till salu. Mäklare och även bankkontor är några av de största kunderna som använder dessa skyltsystem med vajrar. Den enkla och snabba processen för att byta budskap är en otrolig fördel när det gäller användningen av detta skyltsystem.

 

Affischer, skyddsplast, skrivpennor i tusch och griffeltext som tillbehör

Förutom skyltarna erbjuder vi även alla tillbehör du behöver för att använda skyltarna på mest effektiva sätt. Vi har skrivkartong och griffelplast, vilka är populära material för att skapa ditt budskap. Dessutom har vi passande pennor för respektive material. Våra griffelpennor kan till och med användas för att skriva direkt på stålplåten på trottoarprataren. Då behövs inga papper eller liknande. Våra griffelpennor finns i två olika varianter. Du kan antingen använda den vanliga pennan eller så kan du välja våra vattenfasta griffelpennor om skylten kommer att vara utomhus. Varför inte ta en titt på våra vattentåliga affischer på banderollväv? Dessa affischer håller extremt länge och är perfekta för utomhusbruk där vädret kan vara växlande.

 

Det fantastiska med dessa minisign-skyltar är att de har det praktiska A3-formatet, vilket gör det enkelt att skriva ut nya affischer eller budskap med hjälp av en vanlig kontorsskrivare. Det blir inte snabbare, enklare eller mer ekonomiskt än så!

 

Ta reda på vilka skyltar som passar just dina behov och gör din skyltning till en enkel och smidig upplevelse! Kom ihåg att vårt sortiment är brett och att vi har allt du behöver för att få ut det mesta av dina mäklarskyltar, visningsbockar och små gatupratare. Beställ redan idag och få snabb leverans hem till dig!

Moms visas:
Produkter