Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Snedställda cykelställ sparar plats

​​Snedställda Cykelställ för att spara plats

Snedställda cykelställ - Cykelställ på sned för att spara utrymme

Har du ont om plats i utrymmet där du vill förvara cyklarna? Många boende på BRF och i hyreslägenheter förvarar sina cyklar i exempelvis ett befintligt källarförråd där det kan vara ont om utrymme. Då är ett snedställt cykelställ ett alternativ vi brukar rekommendera.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

Cykelställ snedställda för att spara plats

Placering av snedställda cykelställ

Genom att snedställa cyklarna i 45 grader minskar utrymmet en cykel tar i anspråk. Detta ger dig större möjligheter att även i det lilla utrymmet skapa ett säkert cykelförråd för cyklar. Vanligast är att cykelhållarna har en vinkel på 45 grader men det finns också ställbara cykelställ i sortimentet där du valfritt kan välja den vinkel som passar för ändamålet.

 

Är dörröppningen på kortsidan i utrymmet? Då fungerar snedställda cykelställ utmärkt genom att ha en högerställd och en vänsterställd på varsin långsida. Oavsett hur utrymmet ser ut så har vi något som bör fungera som cykelparkering.

Ska cykelställen vara inomhus eller utomhus?

Vi har snedställda cykelställ för både inomhus eller utomhus. Några modeller som vi har fungerar lika bra oavsett vart du vill placera dem. Detsamma gäller om du vill ha cyklarna snedställda mot en vägg eller som dubbelsidig cykelparkering på exempelvis offentliga miljöer som torg eller parker.

 

Vägg är oftast att föredra om det är ont om utrymme. Skall det dessutom installeras i ett cykelförråd så blir det mycket enklare att hålla rent om det inte står något på golvet. Vi rekommenderar att ha fast montage om det är utomhus, helst med gjutet fundament. Då står cykelställen stadigt och förflyttar sig inte.

 

Förlängningsbara cykelställ

Många av våra cykelställ är förlängningsbara eller moduluppbyggda så oavsett om du har ont om plats eller hur mycket plats som helst så finns möjligheten att bygga upp en snedställd cykelförvaring efter de behov du har. Detta tycker vi är ett extra stort plus när du planerar inköp av snedställda cykelställ.

 

Behöver du någon att bolla dina tankar kring cykelförvaring så kontakta oss gärna. Vi hjälper dig med planering och dina funderingar kring cykelställ som är snedställda.

Moms visas:
Produkter