Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kupolspegel - speglar för ökad säkerhet

Kupolspegel till butik och lager

Kupolspegel - Bättre överblick och säkerhet

En kupolspegel är en typ av spegel med en halvrund eller kuperad yta som ger en bred synvinkel. Dessa speglar används främst för övervakning och säkerhet, och de är vanligtvis installerade på platser där det är viktigt att ha en översikt över stora områden, såsom parkeringsplatser, lagerlokaler, butiker och offentliga platser. Våra kupolspeglar finns från 90° graders till 360° synvinkel och hjälper till att minska döda vinklar och förbättra säkerheten.

 

Våra kupolspeglar är utformade för att ge dig en bättre överblick och öka säkerheten i olika miljöer. Med sina konvexa design ger våra kupolspeglar en bred synvinkel och eliminerar blinda fläckar. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, kan du förlita dig på våra högkvalitativa kupolspeglar för att förbättra säkerheten och minska riskerna för olyckor och incidenter.

 

 

 

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Tillbehör
Rensa

Kupolspegel, skvallerspegel, övervakning

Kupolspegel även kallad skvallerspegel

Troligtvis kallas det skvallerspegel för att den ofta används för att få en bättre överblick över större områden i butik och för att avskräcka från snatteri. En 360 spegel gör det möjligt att få en mycket större överblick vilket gör den till en mycket populär övervakningsspegel. En kupolspegel kan monteras på väggar eller i tak beroende på användningsområde.

 

Utforska vårt utbud av högkvalitativa kupolspeglar för tak och vägg. Perfekta för butiker, lager och offentliga miljöer, våra kupolspeglar minskar risken för kollisioner och stölder. Med olika vinklar och storlekar att välja mellan, är våra speglar ett kostnadseffektivt sätt att öka säkerheten.

 

Produkter
    Filter