Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

iPad hållare & Stativ till surfplattor

Ipadhållare köp stativ till surfplatta

iPad hållare - optimal säkerhet och användarvänlighet

Våra iPad-ställ och läsplattestativ är tillverkade i Europa med fokus på hög kvalitet och säkerhet. Alla våra surfplattestativ levereras med lås. Om du är osäker på vilken iPad-hållare du ska välja, kontakta gärna vår kundtjänst för hjälp och rådgivning. Våra iPad-ställ tillverkas med proffskvalitet i Europa! Vi erbjuder stativ för iPads och andra surfplattor som är låsbara och höj- och sänkbara. Oavsett om du behöver ett bord-, vägg- eller golvstativ för surfplattor, hittar du det hos oss på entreprodukter.se

Ipad hållare - ställ och stativ till surfplatta

Professionell Presentation

Att använda en läsplatta för visuella presentationer är något som har blivit populärt och det finns många professionella användningsområden. Med våra låsbara iPad-stativ kan du vara säker på att din pekplatta är trygg och inte riskerar att bli stulen. Våra låsbara iPadhållare används ofta tillsammans med våra mässdiskar för att skapa en imponerande och säker presentation.

 

 

Våra iPad-ställ och stativ för surfplattor tillverkas med högsta kvalitet och ger en känsla av premium rakt igenom. iPad-hållare för golv används ofta som bokningsterminaler på hotell, i mässmontrar, bibliotek, entréer, receptioner med mera. De är nutidens moderna broschyrställ! Vägghållare och bordsstativ används på liknande sätt och det är endast fantasin som sätter gränser för hur du kan använda en surfplatta. iPad-ställ för iPad Air är den vanligaste varianten idag och både vägg- och golvstativ till iPad Air är mycket populära. Våra ställ och hållare till surfplattor håller högsta kvalitet, finns i flera färger och storlekar som passar de vanligaste läsplattorna på marknaden.

Lås till hållare - för säkerheten

Våra Ipad-ställ är utformade för professionell användning och ger säkerhet i offentliga miljöer, såsom hotell, receptioner, mässor och mycket mer. Genom att använda ett låsbart ställ minskar du risken för att din surfplatta skadas eller blir stulen. Har du frågor om hur du kan låsa fast din iPad eller surfplatta och letar efter ett surfplattestativ med lås, kontakta oss på entreprodukter.se så hjälper vi dig gärna.

Moms visas:
Produkter