Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Parkmöbler för offentlig miljö

Parkmöbler - parksoffor, parkbänkar, parkbord

Parkmöbler - utemöbler offentlig miljö

Vi här på entreprodukter.se säljer inte bara fastighetsboxar utan har sen 2009 sålt parkmöbler till offentlig miljö. Vi har valt ut vårt fina sortiment från ledande tillverkare runt om i Europa som både kan stå för ett lågt pris samtidigt som hög kvalité. Är det nån parkmöbel ni söker men inte finner så hör av er till våra kunniga kundtjänst så skall vi försöka hjälpa er!

Parkmöbler

Skapa en trivsam parkmiljö

En trivsam utomhusmiljö är viktig, och blir kanske extra viktig i större städer och i områden där man inte har närhet till naturen. En vacker parkmiljö kan vara perfekt för allt från egentid till sammankomster med familj i vänner, det är en plats där man kan andas ut och komma bort från stress men även umgås och trivas tillsammans.

Parksoffor

Parkmöbler offentlig miljö - Parksoffor, parkbänkar & picknickbord

För att skapa en trivsam park behöver man förstås sittplatser. Ett stort antal sittplatser är ofta en bra idé, eftersom det gör det möjligt för många människor att vistas där samtidigt. Vi erbjuder ett flertal olika sittplatser och parkbänkar i olika utföranden. Här finns fristående parkbänkar, men även utemöbler offentlig miljö för fast montage. Vilket som är rätt alternativ beror förstås på miljön, i vissa fall är en fristående parkbänk rätt val och dessa kan enkelt flyttas till en annan plats vid behov. Andra gånger, till exempel när man inte vill att bänken ska kunna flyttas runt, är en parkbänk för fast montage ett bättre alternativ.

 

En fördel med fristående bänkar är att de enkelt kan ställas undan för vinterförvaring, och många gånger kan de även staplas på varandra för att spara plats. Till parkbänkar eller parksoffor behövs förstås även parkbord. Här finns förstås matchande alternativ som inte bara ser snygga ut tillsammans, utan även är perfekta för varandra i höjd och längd. Även parkborden finns såväl som båda fristående modeller och markmonterade.

 

Ett annat alternativ är bänkbord och picknickbord. Dessa modeller är en kombimöbel med parkbänk och parkbord i ett, och de används ofta vid rastplatser och korvkiosker bland annat. Det här är en väldigt smart och smidig möbel som gör att man inte behöver två separata möbler.

 

Även parkmöbler för barn kan förstås behövas. Här kan vi erbjuda picknickbord, parksoffor och parkbord i olika modeller och färger. I en parkmiljö där även barn vistas kan det vara perfekt med sådana möbler, inte minst om det finns en lekplats. Då kan möblerna placeras i anslutning till lekplatsen, och användas såväl vid lek som när det är dags för en fikapaus.

 

Pakrmöbler-utemöbler

Ska man välja fristående eller platsgjutning?

Den stora frågan när man köper parkmöbler är ofta om man ska välja fristående möbler eller sådana som gjuts fast. Ibland känns svaret självklart, andra gånger är det svårare att veta vilket alternativ som är rätt. Båda alternativen har förstås fördelar, men de passar för olika miljöer. Fristående parkmöbler är mycket enkla att använda. De kan vid behov flyttas till en annan plats, och de kan enkelt ställas undan för vinterförvaring. Platsgjutna parkmöbler står stadigt och kan kännas tryggare i miljöer med mycket barn. Vistas det mycket ungdomar i parkmiljön kan resultatet istället bli att parkmöblerna flyttas runt, vilket kanske inte alltid är önskvärt.

 

 

 

 

 

 

Moms visas:
Produkter