Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Avspärrningsstolpar - Skapa ordning med våra eleganta köstolpar

köstolpar

Avspärrningssystem - Skapa ordning och vägledning med våra eleganta köstolpar och personbarriärer

Våra avspärrningssystem med avspärrningsstolpar är det perfekta sättet att skapa en organiserad och guidad kömiljö. Våra avspärrningsstolpar med färgade band är vår mest populära produkt och vi erbjuder olika färger på avspärrningsbanden. Köstolpe med svart utdragbart band är den populäraste modellen. band Gemensamt för alla våra kösystem är den robusta foten och de stilrena stolparna som är utrustade med bandkassetter för avspärrning. Med våra avspärrningsstolpar, behörighetskontroll och köstolpar kan du enkelt skapa egna kösystem.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

 

köstolpar i högsta kvalitet

Avspärrningsstolpar - Behörighetskontroll - köstolpar 

 

Ett avspärrningssystem är otroligt användbart i olika situationer där det behövs begränsa rörelsefriheten och skapa ordning. Personbarriärer och avspärrningsutrustning syns ofta på offentliga platser som flygplatser, restauranger, mässor, banker, diskotek och andra platser där det är viktigt att ha ett välorganiserat kösystem. Våra kösystems lösningar och köavskiljare är perfekta för att hantera personkontroller och begränsa rörelsefriheten i din verksamhet. Den vanligaste kösystemlösningen är att köpa avspärrningsstolpar med band, men vi erbjuder också lösningar med kedjor och stiliga rep för att skapa önskat utseende för din kökontroll. Hos oss kan du enkelt köpa avspärrningsstolpar online till förmånliga priser.

 

Skapa en stämningsfull atmosfär med våra köavskiljare i form av rep eller band. Oavsett om du behöver avskilja ett område under en konferens, i en arena, vid kiosker, mässor, bröllop eller något annat evenemang, kommer våra eleganta köstolpar och kösystem att vara till perfekt hjälp. Varje köstolpe fungerar som en stilfull köguide och leder människor dit de behöver vara. För en lyxigare evenemangsupplevelse rekommenderar vi våra köavskiljare i guldfärg, där även repet är gyllene. För klubbar, diskotek och nattklubbar är våra svarta köavskiljare med röda band särskilt populära och skapar en lockande atmosfär.En klar favorit bland våra avspärrningssystem för kö är våra stiliga guldiga avspärrningssystem. Dessa exklusiva system ger en extra touch av lyx utanför de trendiga klubbarna på Stureplan. De är mycket vanliga och skapar en exklusiv inramning.

 

 

 

Förutom avspärrningssystem erbjuder vi även produkter för din entré, inklusive entrémattor. Vår klassiska "röda matta" i standardmåttet 200 x 90 cm är perfekt framför alla dörrar och butiksentréer. Mattan finns även i svart och passar utmärkt tillsammans med våra svarta och röda avspärrningsstolpar och kösystem.

Moms visas:
Produkter