Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stående fastighetsbox - Svenskboxen

Stående fastighetsbox

Stående Fastighetsboxar - Svenskboxen

Upptäck fördelarna med våra stående fastighetsboxar "Svenskboxen". Denna speciellt utformade fastighetsbox är idealisk för trånga trappuppgångar, med sin plana design som ger dig ett minimalt djup på endast 12 cm. Det innebär att du även i trånga trapphus kan erbjuda bekvämligheten med postfack till dina boende. 

 

Våra stående fastighetsboxar - Svenskboxen är en mycket bra lösning för en smidig och säker posthantering. Med våra högkvalitativa stående boxar kan du organisera posten på ett effektivt sätt och samtidigt ge fastigheten en elegant och modern touch. Ge boende och personal en bekväm och funktionell postlösning med våra Svenskboxen.


 

 

Stående fastighetsbox med en bred färgpalett

Förutom att Svenskboxen finns i 4 standardfärger silvergrå, skiffergrå, renvit och trafiksvart kan den också levereras i många olika färger. Denna fastighetsbox går att beställa i många olika RAL-färger så att du kan anpassa din fastighetsbox efter din stil eller matcha den med din inredning. Klicka här för att se alla våra färger på fastighetsboxar.  Vår fastighetsbox är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktisk.

 

Digitala fastighetsboxar

Fastighetsbox stående är i sitt standardutförande analog men är givetvis förberedd för att kopplas i hop med ett passersystem. Letar du efter digitala fastighetsboxar utan behov av komplicerad kabeldragning eller passersystem, erbjuder vi Elektroniskt lås för fastighetsboxar med RFID-teknik. Detta batterilås kan enkelt öppnas med en tag och ger dig moderna funktioner för smidig posthantering. För mer information om våra digitala låsalternativ, se vårt utbud av tillbehör.

 

Säker och pålitlig posthantering

Säkerheten är av största vikt när det gäller posthantering. Våra stående fastighetsboxar är konstruerade för att hålla posten trygg och skyddad. Varje box har sitt eget lås, vilket ger boende och personal en trygg känsla när de använder Svenskboxen. Ge dina boende en pålitlig och säker postlösning med våra stående fastighetsboxar.

Moms visas:
Produkter