Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Askkoppar för att hålla rent i den offentliga miljön

 

 

Askoppar för offentlig miljöj

Skapa en ansvarsfull och fimpfri miljö med askkoppar

Behöver du en praktisk och stilfull lösning för askning i offentliga miljöer? Då har du kommit till rätt plats! Entréprodukter har länge varit en pålitlig föregångare inom produkter för offentliga miljöer, och vårt sortiment av askkoppar och askfat är inget undantag. Vi förstår vikten av att erbjuda rökare en plats att fimpa sina cigaretter på ett ansvarsfullt sätt. Genom att tillhandahålla gott om askfat i rökzoner kan vi bekämpa nedskräpningen och skapa en renare och trevligare miljö för alla. Vi har också papperskorgar med askkoppar så att du kan skapa en renare miljö.

 

 

askkoppar för vägg

Har rökningen minskat idag?

Det är tydligt att rökningen minskar i samhället och vi kämpar ständigt för att säkerställa att rökning inte stör andra medborgare. Samtidigt skapar vi rökzoner där rökning är tillåten. I dessa zoner är det viktigt att det finns gott om askkoppar, papperskorgar och insamlingsmöjligheter för cigarettfimpar. Skapa rökzoner på avstånd från närliggande serveringar, entréer och andra områden där icke-rökare samlas. Det bästa är om icke-rökare inte störs av röklukt och nedskräpning.

 

Ett stort framsteg är att nöjesparker som t ex Liseberg och Skara Sommarland är helt rökfria, förutom de strategiskt placerade rökzoner som finns i parkerna. Vi respekterar rökare och ger dem möjligheter att fortsätta röka utan att störa andra. En askkopp utomhus i den offentliga miljön är den perfekta lösningen för att samla upp skräp från rökare.

 

Askkoppar - för vägg eller fristående på marken

Sliter du med fimpar som slängs utanför entrén eller i din utemiljö? Genom att investera i en askkopp ger du dina besökare och kollegor en plats att slänga sina fimpar och håller samtidigt utemiljön ren. Hos oss på Entreprodukter hittar du olika typer av askkoppar, både fristående och för montering på vägg eller golv. Alla våra askkoppar är avsedda för utomhusbruk och bidrar till en bättre arbetsplats.

 

Olika typer av askkoppar behövs på många olika platser. Det kan vara på utanför uteplatser där rökning är vanligt, intill entréer till byggnader, rastplatser eller uteserveringar. Tack vare askkoppar kan vi tillsammans bekämpa nedskräpning av fimpar i offentliga miljöer. Om det inte finns askkoppar på rätt plats, hamnar fimparna snabbt på marken istället för i askkopparna. Det ger ett negativt intryck som ingen uppskattar. Om det inte finns utrymme på marken kan det finnas plats på väggarna istället.

 

Vägghängda askkoppar smälter elegant in i utemiljön och blir nästan osynliga utan att störa omgivningen. Det är lätt att tömma dem eftersom de oftast öppnas från undersidan. Om det finns mycket gångtrafik där du planerar att placera askkoppen kan du också välja en askkopp med avfallsbehållare. Det gynnar både dig och alla runt omkring. Genom att välja rätt lösning får du en renare och mer attraktiv utemiljö.

 

Rökning i parker och längs gångstråk - Det är vanligt att människor njuter av en cigarett under en promenad eller när de förflyttar sig mellan platser. Därför bör vi alltid placera ett stort antal askkoppar längs gångstråk och promenadvägar för att förhindra att störande cigarettfimpar slängs på marken och skräpar ner. Att slänga fimpar på fel ställe är inte bara dåligt ur miljösynpunkt, det är också olagligt. Underlätta för rökarna genom att investera i effektiva askkoppar från oss på entreprodukter.se.

 

Produkter